Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 23.07.2012.
17:10
Beta A

Vučić: Ja neću nikoga da hapsim

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je u Skupštini Srbije da će se istragama i ispitivanjima kriminala baviti nadležni organi, a da on nikoga neće hapsiti.

Vučić: Bavićemo se i krađom na izborima
 

"Ja neću da hapsim nikoga. Ono što sam obećao to je svakako mnogo više pravde i to da neće biti zaštićenih (u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije)", kazao je Vučić.
 

Odgovarajući na kritike Demokratske stranke, Vučić je poručio da će se ispitati i kako je DS postala vlasnik 50 odsto akcija "Politike", a "kako danas čujem i 'Novosti'".
 

Vučić je, na pitanje poslanika DS Borislava Stefanovića, kazao da će se nova vlast tek baviti izbornom krađom.

"Kada je reč o krađi izbora, time ćemo tek da se bavimo i veoma ozbiljno da se bavimo".

Na pitanje Stefanovića kada će SNS da odgovori na pitanje ko je u Njegoševoj ulici u Beogradu pio kafu sa jednim od šefova kriminalnog klana Lukom Bojovićem, Vučić je kazao da je sva svoja saznanja saopštio tužiocu za organizovani kriminal.
 

"On (tužilac) me je zamolio da zbog istrage ne izlazimo u javnost", kazao je Vučić.
 

U raspravi su DS i SNS ponovo razmenili optužbe o vođenju najprljavije kampanje protiv političkih protivnika, a Vučić je naveo da je DS potrošila pet i po miliona evra za prljavu kampanju protiv SNS i Tomislava Nikolića u elektronskim medijima.
 

Poslanica DS Nada Kolundžija optužila je Vučića da je uvodnim izlaganjem u parlamentu izazvao međusobnu razmenu optužbi.
 

"Mi se nismo bavili optužbama iz prošlosti i time šta je ko radio. Predlagač (Vučić) je uveo u celu tu priču i sve druge poslaničke grupe", kazala je Kolundžija.
 

Vučić je rekao da nijedno pravo opozicije u parlamentu neće biti uskraćeno, a DS je poželeo uspeh u opoziciji i pozvao tu stranku da naprednjacima ne drže "predavanja, pridike i lekcije".
 

Nada Kolundžija je najavila da će DS u parlamentu podržati sve što Srbiju približava EU i što doprinosi boljem životu građana za razliku od, kako je navela, SNS koja, kada je bila opozicija, nije glasala ni za jedan predlog vladajuće koalicije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.07.2012. 17:34
TO NIJE ONO STO STE OBECALI BIRACKOM TIJELU ! RAZUMIJEMO, TREBA I VI DA SE MALO OBOGATITE ! JADAN JE OVAJ NAROD SA SVIMA VAMA !
Nedelja 05.08.2012. 15:24
Posle ove izjave ja nemam više kome da verujem. Ako je istina Vučiću da izbegavaš hapšenja sada odjednom preko noći onda ste vi još žalosniji nego prošla vlast !!! SRAM VAS BILO AKO NE BUDETE HAPSILI KAO ŠTO STE I NAJAVILI !!!!!!!!! SRAM VAS BILO !!!!!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online