Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 09.07.2012.
17:36
Beta A

Nikolić: Ima li država para za Vuka Jeremića?

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da prvo treba da se utvrdi koliko će koštati predsedavanje ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića Generalnoj skupštini UN i da se onda vidi da li država za to ima para.

Nikolić: Ako nemamo para, nek UN vodi neko drugi
 

"Neka nam neko podnese izveštaj koliko je troškova predviđeno - da vidimo imamo li para za to ili ne, i da se izvinimo ako nemamo para, pa neka izabere Generalna skupština nekog drugog da je vodi", rekao je Nikolić.

On je kazao da je Vlada Srbije znala da će predsedavanje Generalnom skupštinom UN doneti određene troškove. Nikolić je dodao i da ne želi da se meša u sukobe u Demokratskoj stranci.

Vlada Srbije je 24. maja, 15 dana pre izbora Jeremića, donela zaključaka kojim mu je za troškove predsedavanja do kraja ove godine odboreno 2,9 miliona dolara.

Zamenik predsednika DS Dragan Đilas tvrdi da je Vlada za Jeremićev rad u Njujorku predvidela 7,5 sedam miliona evra.

Jeremić je 4. jula optužio Đilasa da je iznošenjem lažnih navoda o troškovima počeo borbu za prevlast u DS.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.07.2012. 18:45
Voleo bih ja..kao i većina ljudi ovde.da vidimo Jeremića..Živkovića..Đilasa..Žućka smrdoručicu..i ostale...DA BAZAJU PO KONTEJNERIMA..VADE I JEDU BAČEN LEBAC I PROSE PO GRADU ! Toliko mi ih više pun q. !
Ponedeljak 09.07.2012. 17:58
srdjan kerim,makedonija je bio na ovoj funkciji pre nekoliko godina. za istu funkciju je dobio 1 milion evra. srbija je siromasna zemlja sa puno nezaposlenih ,pa je velika stedljivost neophodna. razlika izmedju 7 miliona i 1 miliona je 6 miliona evra. za razliku od 6 miliona se moze isplatiti 1670 plata po 300 evra svakog meseca. posebna prica je ko sedi u tom timu. SRBI IZ SRBIJE MORAJU POSTATI POLITICKI FAKTOR! DOSTA VISE RASIPNISTVA !
Četvrtak 12.07.2012. 14:55
Ni jedan jedini dinar a kamoli dolar za ovog malog od tadicija,Dovoljno je ovo sto mu daju UN,koliko je to niko nece da kaze.Zar da mi placamo za ove siptarske lobista iz Svajcarske u njegovom timu da na nas racun vrse propagandu protiv Srbije.Valjda nismo toliki mazohisti.Moj je predlog dakle ni jedan jedini dinar za ovog laznog srpskog patriotu malog unuka Hamdije Pozderca.Dosta je bilo da jos i financiramo svoje neprijatelje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online