Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 07.07.2012.
14:36 >> 16:29h
B92 A

Dačić: Enigma je šta Tadić radi na Kroacija samitu

Ministar unutrašnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je za njega prava enigma poseta lidera Demokratske stranke Borisa Tadića Kroacija samitu na kome učestvuje i premijer Kosova Hašim Tači.

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić

Na konferenciji za novinare u MUP-u Srbije, on je ocenio da nije dobro da se demokrate ponašaju različito prema državnim pitanjima kada su na vlasti i kada su u opoziciji.

Dačić je podsetio da je još na snazi državna politka, u čijem je formiranju učestvovao DS, da se ne učestvuje na skupovima na kojima se Kosovo predstavlja kao nezavisna država.

On je rekao da nije siguran da li se Tadić sastao sa Tačijem, ali da ne misli da se bilo šta postiže učešćem na skupu na koji je pozvan i Tači, osim što se možda daje legitimitet čoveku za koga postoje indicije da je bio umešan u trgovinu ljudskim organima.
 

NS nezadovoljna zbog Tadića

Za Novu Srbiju je neprihvatljivo da Boris Tadić prisustvuje Kroacija samitu u Dubovniku, na kome ne učestvuju zvaničnici Srbije, navodi se u saopštenju NS. Partija postavlja pitanje u kom svojstvu prisustvuje Boris Tadić, i zašto mu odgovara prisustvo Hašima Tačija.

U saopštenju se navodi da NS smatra da je za Srbiju kao demokratsku državu veoma opasno i u suprotnosti sa ustavom da je na međunarodnim skupovima umesto predstavnika institucija države predstavljaju predsednici stranaka koji se predstavljaju predsednici stranaka.

Predsednik DS Boris Tadić stigao je u Dubrovnik na sedmi Kroacija samit na kojem ne učestvuju zvaničnici Srbije, ali je prisutan premijer Kosova Hašim Tači.

POVEZANE VESTI

Subota 07.07.2012. 14:44
Otisao da trazi azil kod brace,a ako se vrati,odmah pred istrazne organe da objasni sta je tamo radio , sa kime razgovarao, po cijem nalogu , u kojem svojstvu i trosku.
Subota 07.07.2012. 14:49
Sad kad nije predsednik Srbije ne mora da skriva svoja ranija nastojanja i naloge. Kad neko misli da ponisti protivustavne akte ovakvih stranih placenika i da pohapsi vinovnike ovi teskih krvicnih dela,krajnje je vreme.
Subota 07.07.2012. 15:35
Kad kola krenu nizbrdo,gubi se i razum i malo mozga sto je ostalo.Ovde mu rade o glavi ovi njegovi a on trazi verovatno nagradu za sve one isporucene Hagu.Ali dzabe,Ceda je uzo 5 miliona za Sloba,ali kako su ga dali sve im se vratilo.Gleda onaj gore sve.Samo polako
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online