Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 14.06.2012.
20:22
B92 A

"Nikad nisam krao, obraz mi je čist"

Vršilac dužnosti predsednika SNS Aleksandar Vučić kaže za B92 da nije hteo da postane gradonačelnik na prevaru, i da je njegov "obraz čist".

 Čist obraz: Aleksandar Vučić

"Ja sam rekao kada su izmislili prljave medijske strukture DS-a da želim da postanem gradonačelnik, da je razlika između mene i Đilasa što ja njemu sve smem da kažem, a on meni ne sme", rekao je Vučić gostujući kod Jugoslava Ćosića u emisiji Između dve vatre.

Vučić je dodao da mu je "opoziciona klupa milija od prevare".

Vučić je rekao da je Tomislav Nikolić, koji trenutno boravi u Briselu, tamo u svojstvu predsednika, a ne člana stranke.

"Mislim da je poseta bila uspešna, razgovarao sam sa predsednikom, a i sa predstavnicima druge strane, sa predstavnicima EK u Briselu i Beogradu i mislim da su očekivanja i jednih i drugih velika. Predsednika, zbog onoga što predstoji Srbiji, a to nije lak period, a što se tiče njihove strane mislim da su zadovoljni predsednikovim odgovorima", kaže Vučić.

On je dodao da je u Briselu na pitanje novinara da li je istina da je nosio bombe pre nekoliko godina, Nikolić odgovorio da je on došao u Brisel da bi bi "doveo Srbiju u EU i da bi imali mir i prosperitet na Balkanu".

Vučić dodaje da je Nikolić štitio interese Srbije. On dodaje da je on rekao da će dobiti datum za pregovore sa EU, "ne zato što je to dobro da vas ne napadnu Blic i B92, nego zato što je to bitno za građane Srbije".

Vučić je takođe rekao da ne inauguraciji Borisa Tadića pre četiri godine "niko nije došao, pa se niste setili da podsetite". Govoreći u ime Nikolića, on je naglasio da on želi najbolje odnose sa Hrvatskom, i da će se uvek truditi da pokaže prijateljstvo prema susednoj zemlji.

On je objasnio da on sada nema nikakv uticaj na Nikolića, da je on njegov prijatelj, i da on njemu kao prijatelj uvek kaže sve što misli.

"Što se tiče Nikolića, on je moj prijatelj. On je čovek kome verujem, on je predsednik Srbije za koga sam uveren da će bolje obavljati posao od Tadića", rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.06.2012. 21:38
Gradonacelnik nisi postao jer .... si hteo posto poto da postanes gradonacelnik Bgd. ( mislio si da ce ti to biti vrhunac, odskocna daska za buduceg "visokog politicara" ili Predsednika Srbije) . .... ,... Niste verovali da ce Nikolic postati Predsednik..!?.. .... Varijanta, daj "nesto u vlasti" te je kostala pozicije gradonacelnika a i sama kampanja u tom smeru.... Beogradjani su vecina "namazani" iako je mali broj sa "kaldrme".... 90% je sa sela koji bi da sakriju poreklo ( sto je providno i zalosno)....Pa je i meni zalosno sto sam iz Bgd. ali iz drugog razloga ............ Voleo bih da zivim u normalnom selu a ne u NAJVECEM SELU u Srbiji BEOGRADU,.
Četvrtak 14.06.2012. 20:35
Ma daj, zar politicari da kradu nesto... Ne sumnjamo mi u vas, sve u paketu, bez obzira na boju...
Četvrtak 14.06.2012. 22:03
A otkuda ti 100+ kvadrata u BG bez dana radnog staza ??? Samo si se politikom bavio i u dzep trpao...tesko srbistancima kad su im takvi izabrani i najbolji
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online