Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 21.05.2012.
12:54
Beta A

Goati: Tadić je žrtveno jagnje

Analitičar Vladimir Goati ocenio je da je predsednik Demokratske stranke Boris Tadić "žrtveno jagnje" loše vladajuće politike.

"Žrtveno jagnje" loše vladajuće politike

"Predsednik DS bio je personifikacija i nekakva žrtva svega onoga što se očekivalo i što je mimoišlo partiju, tako da se sve sručilo na njega, počevši od ekonomskih problema na koje zaista Srbija nije imala mnogo uticaja, ali i dosta grešaka kojima je kumovala DS", rekao je Goati agenciji Beta.

On je dodao da je greška bila između ostalog u neodlučnoj borbi protiv korupcije do jedne veoma loše reforme pravosudnog sistema.

Govoreći o formiranju buduće vlade, on je rekao da naprednjaci imaju veoma slab koalicioni potencijal te da će vlada ostati ista kao što je i do sada bila. Goati je dodao da SNS može formirati vladu samo ako se desi neko čudo, ali je napomenuo i da se u Srbiji čuda dešavaju često.

On je rekao da Tomislav Nikolić kao predsednik nema izvršnu vlast i da će predstavljati samo još jedan par očiju koji će pored NVO i manjina u parlamentu nadgledati rad Vlade Srbije, što uopšte nije loše jer je dosad sva vlast bila kocnentrisana u rukama jedne stranke.

"Nikolićevo mišljenje će biti važno i neće moći nijedan mediji da ne saopšti neku kritiku, on će prosto biti još jedan par očiju koji nadgleda vladu", istakao je Goati.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 21.05.2012. 12:54
И партија је лоше прошла... само су њој мало "фризирали" кубикажу...
Ponedeljak 21.05.2012. 13:01
Ovaj Goati vidi se da priča kao i bivši antisrpski predsednik....sve izrečeno je pogrešno... Tadić je unazadio DS postavio se za diktatora koji je i ekonomiju ove zemlje doveo pred bankrot! Mazohizam nas srba je nemerljiva jer bi u svakoj drugoj zemlji posle ovoliko otpuštenih sa posla.pored ovoliko krađe i na izborima i u raznim tajkunskim privatizacijama...ovaj diktator morao završiti u zatvoru! NIJE ON ŽRTVENO JAGNJE...MI SMO SVI U SRBIJI ZA VREME NJEGOVE VLADAVINE BILI ŽRTVE ! KORUPCIJA JE SAMO JEDAN MALI DEO ONOGA ŠTO JE DIKTATOR OMOGUĆIO---A I SVOJIM ORTACIMA IZ DS-A MILIONSKE KRAĐE!
Ponedeljak 21.05.2012. 12:57
Nezavisna komisija da iskontrolise listice....u slucaju potvrde mahinacija odgovorni na sud, novi izbori sa jedinstvenim spiskom, vecim brojem mesta za dijasporu i Kosmet, boljom stranackom i nezavisnijom kontrolom zapisnika, bez voznje dzakova na brojanje. Dveri nastavljaju s protestima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online