Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 13.05.2012.
12:49
Alo! A

Cecin tata: U drugom krugu glasam za Tadića!

Ako ne možeš da ga pobediš, pridruži mu se! Tog gesla pridržavaju se mnogi političari, a među njima je i Slobodan Veličković, otac Svetlane Ražnatović, otkrio da će 20. maja u drugom krugu predsedničkih izbora glasati za - Borisa Tadića, prenosi list "Alo!"

Cecin tata: U drugom krugu glasam za Tadića!

Naime, Veličković, koji je na proteklim lokalnim izborima bio kandidat Jedinstvene Srbije za predsednika opštine Žitorađa - što je inače funkcija koju je ranije već obavljao - rešen je da postupi po nalogu svoje stranke, čiji je lider Dragan Marković Palma. JS je, kako i otac folk dive priznaje, izgubio u njegovoj rodnoj Žitorađi, pa je rukovodstvo partije odlučilo da se prikloni pobedničkom timu, to jest Demokratskoj stranci i njenom lideru Borisu Tadiću.

Ceca: Imamo najlepšeg predsednika na svetu!

 

Iako na ovim izborima Svetlana Ražnatović nije dala javnu podršku nijednom političaru ni stranci, ona je pre nekoliko godina ipak pohvalila srpskog Džordža Klunija, koga će sada svojim glasom podržati njen otac Slobodan Veličković.


- Imamo najlepšeg predsednika na svetu - svojevremeno je odgovorila Ražnatovićeva kada su je pitali šta misli o Borisu Tadiću.

 

- Izgubili smo, a moglo je i bolje. Čekamo 20. maj i to je to. Sad su u koaliciji SPS- PUPS-JS i DS. Svi smo dobili poruke iz stranke da glasamo za Borisa Tadića. I tako ćemo da uradimo - tvrdi za „Alo!“ Veličković, kome je žao što je njegova koalicija, predvođena Ivicom Dačićem, nakon izbora na lokalnom nivou završila na trećem mestu, iza DS i SNS.


- Svi komentari bi bili suvišni. Žao mi je, ali idemo dalje - kaže Slobodan, koji otkriva da u novoj koliciji nema nikakvu šansu da se dokopa fotelje predsednika opštine Žitorađa.

- Neću biti predsedik opštine, nemam nikakve šanse. DS ima svog kandidata i on će najverovatnije biti predsednik naše opštine - otvoreno kaže Veličković i dodaje da se njegova ćerka Svetlana Ražnatović ni posle njegovog poraza nije mešala u politiku.


- Nju politika ne zanima, ništa mi nije rekla - tvrdi biviši predsednik opštine Žitorađa, koji očigledno ne zna da njegovu ćerku politika i te kako zanima, ali isključivo u Bugarskoj, gde je Ceca podržala aktuelnog premijera Bojka Borisova i prorekla mu predsedničku fotelju. No, bez obzira na to da li prati srpsku politiku, ne sumnjamo da joj je stalo da joj otac bude uspešan, sa funkcijom ili bez nje!

Nedelja 13.05.2012. 13:23
Koga to briga?Zar treba neko da utice na nase misljenje jer je Cecin tata?E jadna zemljo
Nedelja 13.05.2012. 13:47
Да ли Секина пудлица лаје, режи или радосно маше репом када на екрану прикажу Његов лик?
Nedelja 13.05.2012. 14:03
Briga me za koga ce ovaj matorac glasati. Elem, zar nam nisu ovakvi matorci uvek upropastavali zivot, glasajuci za pogresne? A ovome ovakav rezim i odgovara, cerka pokrala milione a dobila godinu dana kucnog pritvora i bednih 1.8miliona eura kazne :)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online