Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 09.05.2012.
10:44
Kurir rs A

Nju neće skidati sa skupštinske govornice!

Iako je malo verovatno da će se pojaviti poslanici koji će nadmašiti kreativnost Vjerice Radete u bacanju kletvi, inspiraciju Gordane Pop Lazić za gađanje cipelom ili žar za borbom Srboljuba Živanovića, u ovaj saziv Skupštine ući će ništa manje zanimljivi likovi: neke smo gledali u rijalitiju, neki su nam vrckali na TV ekranu ili nam mahali s naslovne strane nekog magazina.

Nju će svi slušati:Nevena Adžemović, modelsica

Nekadašnja članica grupe Models, dens sastava iz 90-ih godina poznatog po provokativnim nastupima i spotovima u kojima devojke graju polugole, biće poslanica u novom sazivu. Adžemovićeva, inače član NS, zauzima 75. mesto na listi koalicije okupljene oko SNS. Iako naprednjacima sleduje 73 mesta u parlamentu, izvesno je da u Skupštinu neće ući svi sa spiska, tako da je nekadašnjoj modelsici mandat zagarantovan.

Dinastija Karić: Milanka i Dragomir

Milanka Karić zauzela je 9. mesto na listi SNS, a njen dever Dragomir je na 37. mestu, tako da oboje ulaze u Skupštinu.

- I Milanka i Dragomir Karić sigurno će biti poslanici - poručili su nam u ovoj stranci.
zoom

 Iz rijalitija u skupštinsku klupu: Marijan Rističević
 

Zemljoradnik i političar, najpoznatiji po učešću u rijaliti-šouu "Farma“. Rističević je na listi koalicije SNS-NS-PSS-PS broj 22, tako da se daleko bolje kotira od poznate starlete

Olgica Batić, lider DHSS

U skupštinskoj klupi će sedeti i ćerka Vladana Batića Olgica, koja je na 50. mestu na listi DS.

- Iako sam politički početnik, nemam nikakvu tremu od ulaska u Skupštinu. Podržavam sve ideje oko kojih se ova koalicija okupila - navela je Batićeva.

Sanda Rašković Ivić

Na listi DSS, kojoj sleduje 21 poslaničko mesto, jesu i nekadašnja ambasadorka u Rimu Sanda Rašković Ivić, 6. na spisku, kao i reditelj Siniša Kovačević, koji je pod brojem 11.

- Rašković Ivićeva ulazi sigurno u Skupštinu, a za Kovačevića još nije sigurno - kaže izvor Kurira iz DSS.

Ranka Savić i Miljenko Dereta

Skupštinske klupe grejaće i Ranka Savić, predsednica ASNS, i Miljenko Dereta, kao kandidati Preokreta.

- Da, ulazim u Skupštinu - poručila je Savićka, a isti odgovor dobili smo i od Derete.

Naš izvor iz Preokreta kaže da je još neizvesno da li će u Skupštinu ući i Zaharije Trnavčević.

Ivan Bauer, maneken

U Skupštinu ulazi maneken i voditelj Ivan Bauer, koji je na listi koalicije okupljene oko DS. Demokrate su raspodelom dobile 67 poslaničkih mesta, ali kako mnogo njih s vrha liste neće ući u Skupštinu, Baueru, koji je na 83. mestu, ne gine mandat.

- Ako bude tako, mogu samo da se osećam počastvovano. Velika je čast biti član Narodne skupštine, iako je u poslednjih 20 godina bilo i onih kojima tu nije mesto.

A sad, adio - ovih više neće biti

 

Ovo će biti prvi saziv parlamenta, posle 20 godina, u kome neće biti radikala. Nekad najjača stranka, danas je ubedljivo najveći gubitnik izbora, s podrškom od 4,5 odsto. Kletve, gađanje cipelom, kvalifikacije poput izdajnika i smeća, kao i tuče, ostaju za nama, a s njima i njihovi akteri Vjerica Radeta, Zoran Krasić, Gordana Pop Lazić, Nataša Jovanović, Jadranko Vukovića i Srboljub Živanović. U Skupštinu ne ulazi i Vlajko Senić iz URS, koji je na listi na 26. mestu. Kad je reč o DSS, za poslanički mandat su izvisili su Dragan Maršićanin, 26. mesto, Radomir Naumov, 38. mesto, dok je status Dejana Mihajlova, 23. mesto, još neizvestan.

Sreda 09.05.2012. 10:58
jadna li si Srbijo kad ce polupismene prostitutke da ti donose zakone . takvima je mesto u burdelu i ispod satora
Sreda 09.05.2012. 11:14
Stvarno bre..ne ide modelsica nikako uz Sandu Rašković..pravu i odmerenu gospođu.
Sreda 09.05.2012. 12:12
Jooooooooojjjjjjjjj! Nisam se mislio baviti politikom, ali sad moooooooorrrrrrrrrraaaaaaaaammmmmm! Hoću s njom u istu klupu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online