Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 02.05.2012.
17:49
Beta A

Nikolić: Nezadovoljni i osiromašeni da glasaju za SNS

Predsednički kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" i lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je u Prokuplju sve nezadovoljne, osiromašene i obespravljene građane da 6. maja daju glas njemu i njegovoj koaliciji.

Lider SNS-a Tomislav Nikolić
 

"Vi glasajte za nas. A oni koji dobro žive, kojima su svi zaposleni, koji su bili na letovanju, zimovanju, kupili nov nameštaj i kola, neka glasaju za njih, pa da vidimo ko će da pobedi", kazao je Nikolić u obraćanju građanima na Trgu topličkih junaka u centru Prokuplja.

Nikolić je rekao da neće obećavati stotine hiljada radnih mesta i 1.000 evra od akcija, ali da može da obeća da, ako SNS dođe na vlast, više neće biti korupcije i privrednog kriminala, da će ispitati sve privatizacije i da će u naredne četiri godine bar jedan član u porodici dobiti novi posao.

"Sada je čas kada morate da odlučite da li dajete glas za svoju pobedu ili za svoj poraz. Ako hoćete da se nastavi propadanje i nestajanje jedne zemlje i jednog naroda, vi opet dajte svoj glas Tadiću, Đeliću, Dinkiću i Dačiću. Oni jedva čekaju da nastave sve kao i do sada", poručio je Nikolić.

Nikolić je rekao da su se ti političari "nešto kao posvađali", ali da zapravo kuju plan kako da opet izigraju SNS tako što će se sakupiti, kako se izrazio, "mali sitni miševi da bi pobedili veliku mačku".

"Ne dajte, jer sad ih je ta mačka opasno poterala i ja neću da se smirim dok svi kriminalci ne završe u zatvoru", kazao je on. On je rekao da danas ima veoma malo zadovoljnih u Srbiji i da je sada najteže boriti se za vlast.

"Vi ste na prekretnici, ja nisam. Ja živim dobro jer političari uvek dobro žive, i kad su na vlasti i kad su u opoziciji. Ja imam sve što mi treba, moja deca i unuci žive dobro, ali vi nemate i ja bih da i vaša deca i unuci žive dobro", rekao je Nikolić.

Nikolić se susreo i sa građanima Blaca i Žitorađe kojima je obećao da će se izboriti za prava ljudi i da neće dozvoliti da se nastavi pad nataliteta i iseljavanje iz tih krajeva Srbije.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.05.2012. 17:50
samo za naseg druga CAMILA http://www.youtube.com/watch?v=FKejZ-Yg9mQ TOMA ZA PREDSEDNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sreda 02.05.2012. 17:59
Vi ste na prekretnici, ja nisam. Ja živim dobro jer političari uvek dobro žive, i kad su na vlasti i kad su u opoziciji. Ja imam sve što mi treba, moja deca i unuci žive dobro, ali vi nemate i ja bih da i vaša deca i unuci žive dobro", rekao je Nikolić. A ODAKLE TEBI DA TI I DECA I UNUCI ŽIVITE DOBRO??? KO TI JE TO DAO? POGREBNO NIJE SIGURNO? POZDRAVI UJKA SEMA IZ AMERIKE..JA NEĆU SA NJIMA PA MAKAR CRKO !
Četvrtak 03.05.2012. 08:14
Nezadovoljni i osiromašeni su toliko nezadovoljni, da neće ni izlaziti na glasanje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online