Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 24.04.2012.
16:33
Beta A

"Čanku se priviđa da je naša kampanja skupa"

Članica Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Suzana Grubješić optužila je danas lidera Lige socijaldemokrata vojvodine (LSV) Nenada Čanka da iznosi neistine o finansiranju predizborne kampanje URS i navela da je kampanja URS "neuporedivo jeftinija od onog što se Čanku priviđa".

 Finansiranje kampanje URS je javno : Suzana Grubješić

U pisanoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta, Suzana Grubješić je navela da lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić", na kojoj se nalazi Čanak, ima bar tri puta skuplju kampanju od svih drugih stranaka zajedno.

"Finansiranje kampanje URS je javno i ona je neuporedivo jeftinija od onoga što se Čanku priviđa, a nadležna Agencija (za borbu protiv korupcije) u skladu sa zakonom, u svako doba to može proveriti i potvrditi, kao i u slučaju svih ostalih stranaka", navela je Suzana Grubješić.

Lider LSV Nenad Čanak sinoć je kazao da ima saznanja da je URS do sada za reklamne spotove u izbornoj kampanji platio 10 miliona evra i upitao odakle URS 10 miliona evra za to.

Suzana Grubješić je poručila da bi, pre nego što iznese neistine o kampanjama drugih stranaka, bio red da Nenad Čanak kaže koliko je lista "Izbor za bolji život - Boris Tadić", na kojoj se nalazi Čanak, platila emitovanje televizijskih spotova.

"Jasno je da ta lista ("Izbor za bolji život - Boris Tadić) ima bar tri puta skuplju kampanju od svih drugih stranaka zajedno", navela je Suzana Grubješić.

Ona je rekla da je Nenad Čanak očigledno nervozan jer, navela je, njegove isprazne priče nikoga više ne interesuju u Vojvodini i pozvala ga da odgovori zašto za 22 godine, koliko postoji LSV, nije predložio zakon o finansiranju Vojvodine kad "već sebe smatra velikim autonomašem i decentralizatorom".

"Za razliku od njega, URS je samo za nekoliko meseci uspeo da pokrene fiskalnu decentralizaciju i napuni kase svih, pa i vojvođanskih gradova i varoši", navela je Suzana Grubješić.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.04.2012. 16:47
Činjenica je da svi vi sa vlasti imate basnoslovno skupe kampanje...Doći će dan kada ćete i to između ostaloga morati da objasnite ovom napaćenom i većinom gladnom narodu... Poznato je da jedna sekunda reklame u udarnom terminu košta i do 100 e...da bilbord košta od 500-2000 e...itd....ali i da monopol na sve reklamne medije u Srbiji drže članovi DS-a Đilas..Šaper.... Pa narode sabirajte sada....Koliko sa tu para vrti...a sve da bi se sačuvala vlast i nastavilo sa KRAĐOM NAS..GRAĐANA SRBIJE! Recite finansijerima iz zapadnih zemalja...da su im ovaj put TO BAČENE PARE!
Utorak 24.04.2012. 17:02
ma ljudi rade za ljubav a ne za pare ... zbog toga im je kampanja jeftina ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online