Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 21.04.2012.
19:50
Vestionline, Srna A

Deda ispraćen Noletovom pobedom

Vladimir Đoković, deda Novaka Đokovića, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

Novak i deda Vlada prilikom velikog dočeka u Beogradu posle osvajanja Vimbldona i prvog mesta na ATP listi

Sahrani je, osim članova najuže porodice, između ostalih, prisustvovao i Boris Tadić. Okupljenima se obratio Novakov otac Srđan Đoković, pored kojeg su bili supruga Dijana i brat Goran.

Poslednji ispraćaj počeo je oko 15 časova, kada se ožalošćenima obratio Srđan Đoković, koji je rekao da je njegov sin Novak veoma voleo svog dedu i bio vezan za njega.

"Zajedno su proslavljali Novakove sportske uspehe. Žao mi je što Novakova baka nije dočekala da vidi njegove sportske pobede. Siguran sam da Novak i u ovom momentu, dok igra u Monte Karlu ima motivaciju da učini svoju porodicu ponosnom na njega, bez obzira na to što je ovo za sve nas izuzetno težak dan", rekao je Srđan Đoković.

Posle današnje pobede nad Tomašom Berdihom u Monte Karlu Novak je rekao da nije znao da li će zbog dedine smrti moći da prođe u finale.

"S obzirom na okolnosti, nisam znao da ću moći da dođem do finala ove nedelje. Uvek dajem najbolje što mogu i verujem u pobedu u svakom meču koji igram", istakao je najbolji teniser sveta.

Vladimir Đoković umro je u četvrtak, 19. aprila, u 83. godini.

POVEZANE VESTI

Subota 21.04.2012. 20:00
Kao srbi i patriote..kao neko ko je jako vezan za kosovo....kao familija koja je jedva preživljavala da bi Novak napredovao....niste trebali kaljati sahranu dolaskom bivšeg,odlazećeg..žuto-sivog eksponenta izdaje,prodaje,poklanjanja dela zemlje... Novaku svaka čast....dečko se bori srcem i za nas...ali vama taj baksuz u tom teškom trenutku nije trebao....
Subota 21.04.2012. 20:29
NOVAKOV POSAO JE DA IGRA TENIS KAO STO JE I MENI OVAJ KOJI IMAM I CESTO SMO PRINUDJENI DA GA STAVLJAMO ISPRED POTREBA NASE PORODICE...DIVIM SE SVIM LJUDIMA KOJI NA POSLU IMAJU SEFA KOJI JE PUN RAZUMEVANJA I RAZUME KADA IMAMO PROBLEME...MENE MOJA SEFICA NIJE PUSTILA NA SAHRANU DEDI UZ OBJASNJENJE DA DEDA NIJE ROD... A I SAMI ZNATE DA AKO UNAPRED NAJAVITE UCESCE NA TURNIRU SAMO POVREDA SE UZIMA U OBZIR DA NE NASTAVITE SA ISTIM... SIGURNA SAM DA JE DEDA VLADA PONOSAN NA UNUKA I DA JE SVE VREME BIO UZ NJEGA DANAS I DA CE MU I SUTRA POMOCI DA OPET BUDE PRVI.... SAMO NAPRED NOLE
Subota 21.04.2012. 20:55
novače, svaka ti čast, pravi si profi kad možeš da igraš u tuzi. a onaj tadić nije smeo da koristi tugu porodice za izbore, stvarno sramota. očito je nevernik
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online