Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 18.04.2012.
13:29
Beta A

Broz: Ako pobedi DS, Srbije nema za šest meseci

Predsednik Komunističke partije (KP) Josip Joška Broz izjavio je u utorak uveče u Loznici da se ta partija zalaže za vraćanje dostojanstva narodu i obnovu starog sistema vrednosti.

Ovde potpis

Na predizbornom skupu u Sali Gradske skupštine u tom gradu, on je rekao da KP želi da pomogne radničkoj klasi da dođe do posla, mladima da se besplatno školuju, a starima da se leče i primaju redovne penzije.

KP je u fazi prikupljanja potpisa za učešće na republičkim izborima, a kako je najavljeno, ta partija bi u petnaestak gradova i opština trebalo da nastupi samostalno na lokalnim izborima. Gradski komitet KP Loznice najavio je takođe učešće na izborima za gradsku skupštinu, ali još nije skupio potrebnih 600 potpisa za jednu trećinu odborničke liste.

"Kada uđemo u parlament, znanjem, dostojanstvom, čašću i poštenjem pokazaćemo ko smo i šta smo. Neće moći da nas potkupe, da ne kažemo sve ono što znamo. Trudićemo se da narod čuje sve ono što treba da zna", rekao je Broz.

On je naveo da predstavnici aktuelne vlasti u predizbornoj kampanji građanima nude samo prazna obećanja, koja im ne mogu doneti bolji život.

"Ako pobede ovi koji su do sada vladali, Srbije nema za šest meseci. Bićemo robovi na svojoj zemlji. Uzeće vam zemlju, kuće, jer svi dugujete državi. Isti oni koji su 2000. godine tražili da se ne plaća struja, telefon, televizija, sada skidaju vama sa leđa duplo i udaraju tolike kamate da ne možete da platite sve te troškove. Zato razmislite kome ćete ukazati poverenje", upozorio je Broz.

On je napomenuo da je "poslednji trenutak" da Srbija izađe iz "izdajničkog obruča" u kojem se predhodnih 12 godina nalazi.

"Naši očevi su se borili s puškom da bi izvojevali slobodu. Mi ćemo se boriti olovkom i glavom, da bi izvojevali slobodu od ovih okupatora koju su obuzeli zemlju", poručio je Broz, koji je predhodno u utorak posetio Šabac i Vladimirce.

Sreda 18.04.2012. 13:35
Komunjara ima pravo za sest meseci ne ostade ninkamen na kamenunod srbistana ako zute stenice pobede na izborima. Samo se pitam kako ovi komunisti nisu zabranjeni kod nas.
Sreda 18.04.2012. 13:39
Ово је још један добар доказ да нема горих од досманлија! С обзиром да опозиција није ништа ученила да обједини своје снаге и заједнички наступи у предизборној кампањи, бојим се да ова комуњарска фукара (која, у ствари, манипулише) не буде заиста у праву.
Sreda 18.04.2012. 15:52
Mi Srbi smo stvarno najveće budale! Borili smo se za Tita Hrvata, uzdigli ga do neba, ubijali svoje da mu se dodvorili i odrekli se svoje tradicije i religije komunizma radi, a Slovenci, Hrvati, Šiptari, Muslimani i Crnogorci su mu se ušlihtali, i ustaše su pobegle nekažnjene, svi su dobili granice po svojoj želji, a pola našeg življa su iselili sa Banije, Like i Korduna. ubili smo svog Đenerala Dražu da bi se Titu umilili. I sad još plačemo za komunizmom! Da li smo normalni???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online