Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 16.04.2012.
14:14 >> 16:56h
Beta A

Tadić: Spoljna politika Srbije donosi konkretnu dobit

Most između Zemuna i Borče je primer spoljne politike Srbije koja je otvorena prema svetu i koja donosi konkretnu dobit, izjavio je predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić.

Most Zemun-Borča je jasan, konkretan i životan primer koliko spoljno-politički odnosi daju rezultate u privredi i u razvoju infrastrukture
 

"Most Zemun-Borča je jasan, konkretan i životan primer koliko spoljno-politički odnosi daju rezultate u privredi i u razvoju infrastrukture", rekao je Tadić novinarima tokom obilaska radova na izgradnji tog novog mosta u Beogradu.

Tadić je istakao da Srbija ide ka Evropskoj uniji, ali da će razvijati saradnju sa drugim zemljama sveta, kreirati strateška partnerstva kao što je i na primeru tog mosta to urađeno sa Kinom. On je istakao da razvoj Beograda znači i razvoj Srbije i da svi oni koji šire antagonizam između Beograda i drugih gradova čine zlo Srbiji.

Tadić je rekao da u Srbiji 30 godina niko nije gradio objekte od javnog dobra i ocenio da se sa dobrom praksom koja započeta proteklih godina mora nastaviti.

Šta Srbija ima da ponudi na rasprodaji?

"Ovaj most će koristiti nekoliko generacija ljudi, i onih koji još nisu rođeni", istakao je on.

Gradonačelnik Beograda i kandidat liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas, rekao je da radovi na mostu ogromni, vredni i da će građani Beograda za dve godine i nekoliko meseci dobiti novi most. Prema njegovim rečima, most će omogućiti razvoj obe obale Dunava i promeniti sliku Beograda.

"Napravićemo novi, treći Beograd", istakao je Đilas.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 16.04.2012. 15:03
Taj most...tzv kineski..rade strane firme..od kredita koji nam je dala Kina...I to je po odlazećem predsedniku uspeh? Uspeh je kada naša firma zida u inostranstvu i donosi pare u Srbiju.. Ovde je obrnuto..Kredit..strana firma--pare ODLAZE IZ SRBIJE! Svako dete u 2 gom osnovne će uvideti razliku..ali ovome..nema spasa...
Ponedeljak 16.04.2012. 18:36
Po njemu izgleda da on Borcu ili Zemun ? ...vidi kao stranu drzavu , cim je , rezultat spoljne politike Zemun-Borca - most,....(uz ostale regije Srbije koje je vec predao po diktatu USA-EU )
Utorak 17.04.2012. 07:20
Postavili jedinog naseg radnika sa desna, a ostalo sve zuti besposleni, a izmedju njih zuto-kosooki, stvarno veliki uspeh nase privrede.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online