Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 10.04.2012.
16:39
J. L. Petković - Vesti A

Uhapšen greškom i zatvoren u Gnjilanu

Miroslav Ilić (27) iz Kosovske Mitrovice uhapšen je prošle nedelje pod optužbom da je učestvovao u organizovanju ubistva Albanca Hakifa Mehmetija. Njegova majka Verica kaže za "Vesti" da je sve namešteno, da sin nije povezan sa ubistvom. O Ilićevoj umešanosti navodno su posvedočila dva svedoka, ali advokati smatraju da Euleks nije pružio nikakav dokaz za sumnju na osnovu koje je mladiću izrečen jednomesečni pritvor u gnjilanskom zatvoru.





- Uhapšen je na prevaru! Dan ranije, suprug Zlatibor i ja smo otišli da KPS-u u Mitrovici prijavimo da su nam na autu probušene sve gume. Sutradan oko 15 časova, 3. aprila, policajci su pozvali mog sina, koji radi u Službi za održavanje u Studentskom domu u Leposaviću, i rekli mu da dođe u stanicu i da iskaz o bušenju guma. Došao je kući, ručao i onda su suprug i on otišli u policijsku stanicu - kaže majka Verica. Po dolasku u policiju, oca i sina su razdvojili, a kako kaže, znali su da nešto nije u redu kada su ispred stanice videli džipove Euleksa.


- Tada su ga uhapsili. Kasnije su mene pozvali iz Euleksa, rekli da je sin optužen za teško krivično delo i da nađemo advokata. Policajac sa kojim sam tada razgovarala mi je rekao: "Vaš sin 99 odsto nije kriv, greškom je uhapšen, a za sitne pare od Srba vaš je sin prodat." Sin mi je prebačen prvo za Srbicu, zatim za Vučitrn, a sada se nalazi u Gnjilanu - kaže Verica.

Ona dodaje da je policija potom došla kod drugog sina u stan i pokupila laptop, PC računar, fleš disk i mobilni telefon.

 

Bez dosijea
- Moj sin je čestit, nije imao kriminalni dosije, završio je srednju PTT i upisao fakultet. U policiji su kazali da su ga tražili godinu dana, i da im nije bio dostupan, što nije tačno. Pa, ako je nešto tako počinio, zar bi ostao u Mitrovici - pita se Verica Ilić.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.04.2012. 19:39
Teror pre novog progoma Srba se nastavlja, a naši političari koji treba da poduzimaju nešto zaokupljeni su predizbornim lažima i obećanjima
Utorak 10.04.2012. 20:54
Ljudi, ja ne znam da li shvatate da sa balistima treba samo oruzjem. Nikada se nece smiriti dok ne vide i ne osete silu. Balisti napadaju samo kad su minimum 3 na jednog Srbina. Svanuce im dan bez podrske Amerike i Nato-a i videcemo se tad !!! Cokule ce da im udaraju u potiljak od bezanja, verujte mi. Do tad moramo da sklonimo kurvinsku gamad sa vlasti i okrenemo se pravim prijateljima koji nas nisu unistavali.
Utorak 10.04.2012. 20:29
ajde dacicu uhapsi nekog siptara ... vreme jeEEeeee
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online