Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 01.04.2012.
03:04
Beta A

Nikolić: Obračunaću se sa kriminalom i korupcijom

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić obećao je u Užicu da će se ukoliko njegova stranka pobedi na izborima obračunati sa kriminalom i korupcijom, kako bi građani Srbije živeli bolje.

Tomislav Nikolić: Ko bi dao veru za večeru i predao Kosovo i Metohiju taj ne može da pobedi na izborima u Srbiji
 

Nikolić je na predizbornom skupu u bivšoj menzi kompleksa "Prvi partizan" rekao da će ukoliko naprednjaci dođu na vlast odgovarati i oni "za koje Evropska unija kaže da pokradu 500 miliona evra godišnje na javnim nabavkama u Srbiji".


Nikolić je pred više stotina pristalica SNS-a poručio da želi da Srbija postane deo Evropske unije. On je kazao da SNS neće učiniti nijedan pogrešan potez kako bi EU rekla da Srbija nije pravna država i da sudije sigurno neće biti birane partijski.


"Ko bi dao veru za večeru i predao Kosovo i Metohiju taj ne može da pobedi na izborima u Srbiji", rekao je Nikolić i dodao da postoje uslovi koje SNS i on nikada neće ispuniti jer je Kosovo, kako je rekao "srpska etika".


Lider naprednjaka je optužio Vladu Srbije za prekomerno zaduživanje i upitao ko će taj novac da vrati. Nikolić je kritikovao domete privatizaciju uz ocenu da je na sceni najgora moguća partijska država.


Kako je rečeno, miting SNS-a je simbolično održan u nekadašnjoj radničkoj menzi kompleksa "Prvog partizana" koji je nekada imao 5.500 radnika, a sada u celom Užicu ima toliko industrijskih radnika.


Osim Nikolića, na večerašnjoj tribini govorili su kandidati za poslanika koalicije "Pokrenimo Srbiju" Zoran Adžić (NS) i predsednik užičkog Gradskog odbora SNS-a Saša Milošević.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.04.2012. 08:13
Ovaj će se obračuna sa korupcijom? Stranka stvorena na inicijativu francuske obaveštane službe, uz posredništvo mafijaša mila đukanovića, ostala u skupštini uz pomoć žutih a već 3.5 godina je finansiraju tajkuni (pare iz budžeta ne dobijaju). Ako se srbija primi na ove, čeka nas sve isto kao i sa žutima.
Nedelja 01.04.2012. 07:32
SNS je bolji izbor od DS, jer gore ne moze. Samo oni mogu da ih dobiju, na znam cemu mrznja prema istima. Ako ste za SRS, zaludna je to rabota, jer se zna da su oni izgubili biracko telo i smatraju se maltene cirkuskom druzinom , SNS kao put do Dveri, koja je buducnost Srbije.
Nedelja 01.04.2012. 08:13
Aha! "drz'te lopova"!....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online