Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 23.03.2012.
10:06
A

Misteriozna bolest u Novom Sadu: Crvi mi izlaze iz kože!

Aranka Lukač iz Novog Sada alarmirala je javnost izjavom: "Organizmi mi mile pod kožom, a kad pokušam da ih izvadim ispuštaju lepljivu silikonsku nit. Lekari ne mogu da mi pomognu".

Užasan je osećaj kad iz rana koje su mi se pojavile na koži krenu da izlaze napolje

Osećam sitne ubode i bol. Kad pokušam da ih uhvatim i odstranim, „crvići” puste neku silikonsku nit koja mi se zalepi za prste i ne mogu da je skinem - počinje priču za list "Kurir" Novosađanka Aranka Lukač (64), koja tri meseca boluje od misteriozne bolesti. Kaže da „crvići” gamižu po njoj i razdiru joj kožu, zbog čega noćima ne spava.

Dr Đokić: Lečiću je!

 

Dr Gorica Đokić, neurolog iz bolnice „Dr Laza Lazarević”, za Kurir kaže da ju je zainteresovao slučaj Aranke Lukač i da želi da joj pomogne:
- Pozivam je da dođe kod mene sa dokumentacijom o prethodnom lečenju.

- Prvog januara zapazila sam crvenilo na licu, grudnom košu i podlakticama. Nije me svrbelo, a lekar me je poslao kod dermatologa, koji mi je rekao da imam psorijazu. Druga dvojica specijalista su, bez detaljnih analiza, zaključili da imam nekakvu alergiju - kaže Aranka.

Zbog olakog odnosa lekara prema njenim tegobama, Aranka nije uzimala propisane terapije.

- Malo sam istraživala i otkrila da bolujem od morgelona. Od tada primenjujem alternativno lečenje. Mesec dana kupam se u jabukovom sirćetu i sodi bikarboni. Jedem beli luk u kombinaciji sa „zeolitom” i „srebrnom vodom”. I tek poneki put mi pukne koža i izađe lepljivi „crvić” - objašnjava ona.

Šta je morgelonska bolest

♦ Lekari misle da su simptomi rezultat mentalne bolesti
♦ Bolesni imaju osećaj da im nešto gmiže ispod kože
♦ Iz rana na koži pojavljuju se vlakna
♦ Veruje se da nastaje i usled konzumiranja GMO
♦ Smatra se da može nastati i udisanjem kemtrejlsa - beličaste lepljive supstance koju ispuštaju avioni, a koja navodno sadrži GMO, zaražene eritrocite, jaja crva, hrom...

Petak 23.03.2012. 10:15
strasno!!!!! Rezultat genetski mod.hrane,pa je uvozite i nahranite se istom prvo vi koji ste udarili potpis i odobrenje da se ta hrana uvozi.Prvo bih je stavio na sto Tadicu,Dacicu i ostalim j3bivetrima sto nas unistise
Petak 23.03.2012. 10:39
Gledao sam na TV pre par godina o bolesti goveda u Južnoj Americi (u Argentini mislim) gde je govedima koža puna gnojnih čvorova iz kojih izlaze crvi. Opšte je poznato da je bilo šverca goveđeg mesa iz J.Amerike preko Kosova. Možda je od zaraženog mesa? U svakom slučaju strašno.
Petak 23.03.2012. 11:54
Zaustaviti uvoz svega sto truje nase gradjane a posebno GMO. Zabraniti prelet aviona preko Srbije ako ispustaju taj opasni kemtrejls.. Uciniti sve da nam ljudi budu zdravi..piju cistu vodu..jedu zdravu hranu.. Obolelih od raka je sve vise i ovo se mora uciniti odmah!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online