Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 09.03.2012.
18:52
Smedia A

Lista "Dveri" bez zvučnih imena?

Najave da će na izbornoj listi pokreta ”Dveri” biti mnogi intelektualci nisu tačne i to su demantovali Kosta Čavoški, Milo Lompar, Milutin Šoškić, Dobrica Erić.

Foto: Ilustracija

Kako će izgledati izborna lista pokreta ”Dveri” i da li će samostalno kao što se najavljuje izaći pred birače, biće poznato 14. marta. Iako su se pojavile informacije da će se na njihovoj listi naći mnogi ugledni profesori i intelektualci, od toga neće biti ništa.

Najave da će spisak ”Dveri” predvoditi Kosta Čavoški, Smilja Avramov, Dobrica Erić, Milutin Šoškić, Milo Lompar i drugi ugledni građani ”ne piju vodu”. To su nam potvrdili oni sami, ali i Boško Obradović iz ovog pokreta.

Mnogi poznati univerzitetski profesori daće nam samo podršku i neće biti na listi. Kako će ona tačno izgledati biće poznato 14. marta, nakon što izbori budu raspisani - rekao je Obradović, dodavši da su oni trenutno najbliži odluci da pred birače izađu samostalno.

Čuveni golman Partizana Milutin Šoškić, koji je licitiran kao jedan od članova liste, objasnio nam je da on podržava sve partije koje su nacionalne i koje brane svoju zemlju:

"Cenim ono što momci iz ”Dveri” rade, jer oni brane naš obraz, čast, ponos, ali na njihovoj izbornoj listi se sigurno neću naći."

Sličnog mišljenja je i profesor Filološkog fakulteta u Beogradu Milo Lompar:

"Nemam nameru da budem na listi. Jednom sam učestvovao na konvenciji koju su organizovale ”Dveri”, ali to ništa ne znači."

Na izbornoj listi ”Dveri” sigurno se neće naći ni Kosta Čavoški i Smilja Avramov.

Petak 09.03.2012. 18:58
Lepo je da navedeni intelektualci podrzavaju Dveri, ali ih oni nisu ni sastavljali, niti im formirali politicki program. Ova vest nema apsolutno nikakvog znacaja. Ne zavise Dveri niti od Lompara niti od Cavoskog... Ideje koje Dveri propagiraju su civilizacijske a posebno veoma vazne za srpski narod i njegov opstanak na ovim prostorima, tako da zvucna imena potpadaju pod senku njihovog politickog programa. Podrska Dverima! Pre bilo kakve pretpostavke, bilo bi lepo da svaki Srbin makar ode na njihov sajt i upozna se sa njihovim stremljenjima. Onda recite, sta ne valja, sta mislite da ne pije vodu?
Petak 09.03.2012. 19:02
nama i trebaju mladi i nekorumpirani ljudi koji zele i mogu da ovom napacenom narodu pruze egzistenciju i bolje sutra !!! mozda ce potrajati ali se nadam da ce se isplatiti i da ce nasa deca ziveti bolje od nas !!!
Petak 09.03.2012. 19:06
Iskreno se nadam u pobedu Srpskih Dveri! Braco Srbi pre nego sto glasate poslusajte Srpske dveri pa onda odlucite za koga da glasate!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online