Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 06.02.2012.
15:50
Beta A

Srbija protiv Tome: Rat zbog lepljenja plakata

Protiv lidera Srpske napredne stranke podneto je 12 prekršajnih prijava zbog lepljenja plakata u Šapcu u martu 2011. godine, rekao je u ponedeljak zamenik perdsednika te stranke Aleksandar Vučić.

Smeje se u brk državi čije zakone namerno krši: Tomislav Nikolić
 

"Kako smo uspeli da saznamo od ljudi koji nam daju informacije iz vrha vlasti, ovakvih koverata koji će stići protiv Tomislava Nikolića ima još 30", rekao je Vučić na konferenciji za novinare i dodao da će se Nikolić odazvati na svaki poziv.


Prvo ročište zakazano je za 28. februar, kazao je Vučić.


Vučić je rekao da je podnošenje prijava protiv lidera SNS pokazatelj "očaja režima" koji se samo silom može borititi protiv volje naroda i poručio da će SNS ipak pobediti.


"Mi ćemo izdržati sve prljavštine, bilo da ih plasiraju preko upravnih i pravosudnih organa ili medija i pobedićemo ih", poručio je Vučić.


On je upitao šta će da radi SNS u kampanji ako će "za svaki zalepljeni plakat morati da idu na sud".


Komunalna policija Gradske uprave Šapca prošle godine je podnela prijavu protiv Tomislava Nikolića zbog lepljenja stranačkih plakata u aprilu 2011.


Vučić je rekao da vlast nema snage da se obračuna ni s vremenskim neprilikama, i ocenio da je uvođenjem vanredne situacije na celoj teritoriji Srbije prekršen zakon jer se, kako je rekao, ona može proglasiti samo na delu teritorije.


Upitan da prokomentariše izjave gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da čelnici SNS-a ne rade ništa osim što kritikuju, Vučić je rekao da je ponosan na svoju borbu protiv korupcije, to što je prvi otkrio energetsku mafiju i ukazao na "spoj tajkuna i politike, odnosno Dragana Đilasa i Miroslava Miškovića".


Vučić je rekao da će SNS sutra Skupštini Srbije predati svoj Predlog zakona o javnim nabavkama čijom primenom će se, kako je naveo, uštedeti 600 miliona evra i koji će onemogućiti malverzacije.


On je rekao i da je ponosan na to što nije učestvovao u projektu "BusPlus" i na taj način, kako je naveo, nije obezbedio svojim prijateljima da se preko privatnih firmi obogate na račun građana.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.02.2012. 16:15
DOK SE VI PREPUCAVATE NAROD JEDVA PREZIVLJAVA.
Ponedeljak 06.02.2012. 16:27
Ja bih kaznio SVE stranke zbog lepljenja plakata po svim objektima,gde im mesto nije....... Naruziste sve gradove po SRBIJI
Ponedeljak 06.02.2012. 16:28
Већ виђено у доба Милошевића.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online