Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 05.02.2012.
16:02
telegraf.rs A

Srpski Anonimusi poručili političarima: Promenite se ili nestanite

Hakerska grupa Anonimusi poslala je Jutjuba poruku "političarima Srbije, tajkunima, bankarima i sličnima". Oni nisu zadovoljni kako se trenutna vlast ponaša ni u jednoj sferi društva: ekonomiji, privredi, zakonodavstvu, sudstvu i kulturi. Anonimusi su pozvali sve građane Srbije da "anonimno podignu svoj glas".

Srpski Anonimusi sve aktivniji

"Dosta nam je vaše bahatosti, nesposobnosti i samoljublja. Evolucija Srbije je počela", poručuju Anonimusi.

Oni smatraju da je ekonomija Srbije uništena: "Zašli ste u sve pore društva i uništili sve čega ste se dotakli, a sve zbog pohlepe ili želje za kontrolom. Spas srpske ekonomije je spao na očuvanje rada jedne firme, koja vredi jedan dolar. Sve drugo je uništeno".

Anonimusi su optužili vlast i za zloupotrebu sudstva. "Naša osnovna ljudska prava gazite kršeći Ustav ove države. Ustavni sud ne stiže ni da obradi sve vaše gluposti, pa na odluke čekamo mesecima. Državne tajne vam služe za skrivanje kriminala, smatra ova grupa".

Poručili su sadašnoj vlasti da ima samo jedan izbor: ili da se popravi ili da nestane.

"Promenićemo vaš nakaradni sistem vrednosti gde krešteća golotinja, mržnjom zadojeni batinaši i bezobzirni pohlepni samoljupci imaju primat nad kulturom, prijateljstvom, razumom i humanizmom. Zlo je toliko naraslo da više nema kompromisa. Na vama je da se prilagodite, da i vi evoluirate ili da nestanete".

Inače, ova hakerska grupa pre nekoliko dana napala je sajtove nekih političkih partija. Poruka koju su tada poslali političarima slična je ovoj, najnovijoj.

Poslušajte njihov proglas:

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.02.2012. 16:37
nije ovde problem u politicarima i njihovoj promeni,ovde je problem u ostavljenom jugoslovenso-crnogorskom sistemu. srbija se nije odvojila od srbije i crne gore ,jugoslavije ,a srbija placa jugoslovenskim,crnogorskim kadrovima..............
Nedelja 05.02.2012. 16:55
Ma jel to priprema za dizanje kuke i motike sirotinje ?!
Nedelja 05.02.2012. 17:24
Naša politika je u metastazama. Svojvremeno je trebalo napraviti rez i odstraniti bolesno tkivo. Međutim,svi su terali po starom i bolesnik je skoro na samrti. Ova opomena mi deluje veoma razumno, jer je jasno da do promene može da dođe samo iznutra. Pijanci, otreznite se i spasite državu i narod!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online