Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 03.02.2012.
21:09
Beta A

Demokrate proslavile 22. rođendan

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan rekla je da se DS kandiduje da vodi Srbiju u budućnost, jer jedina ima kredibilitet, trajanje i sposoban kadar.

Jelena Trivan: DS ima kredibilitet i kadrove
 

Ona je na obeležavanju 22 godine postojanja DS rekla da se ta stranka neće kandidovati da vodi Srbiju u budućnost zato što ne može bez vlasti, već zato što imaju kredibilan program, konzistentnost i prave ljude koje za to kandiduju.


"Naši potpredsednici su u izvršnoj vlasti. Svi su statistički, a ne po našim subjektivnim ocenama ostvarili nabolje rezultate. Imamo najboljeg gradonačelnika, dva najuspešnija ministra u Vladi, pokrajinskog premijera koji je učinio da Vojvodina bude najrazvijeniji region Srbije", rekla je Jelena Trivan.

 

Ona je rekla da je DS kandidovala ljude koji znaju da vode Srbiju i umesto avanture nude izvesnu budućnost.
 

Predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović rekao je da DS nastavlja svoju evropsku orjentaciju koju je započela pre 22 godine i ponovio da će ostati na vlasti dok zemlja ne postane članica EU.
 

"Nećemo zaboraviti naše građane, kao što ih nismo zaboravljali tokom 22 godine koliko postoji DS", naglasio je Mićunović.

 

On je uputio kritike javnim ličnostima koje pozivaju građane da ne izađu na predstojeće izbore i ne glasaju.

Danas je najlakše stajati sa strane i posmatrati, ocenio je Mićunović, a "intelektualni i analitični voajeri", iako su uživali u privilegijama, danas su spremni da stoje sa strane, kao da ih se društvo, kako je rekao, nimalo ne tiče.

"Ne mogu da razumem ljude koji nagovaraju građane da ne budu građani i da ne upotrebe najvažniju stvar koju imaju, svoju volju, kada glasaju", konstatovao je Mićunović.

Ti ljudi, napomenuo je, veruju da čine veliki demokratski i slobodarski protest.

"Naravno da je pravo svakog čoveka da glasa ili ne, ali je veoma važno da čovek zna da ga njegov glas čini članom zajednice i da je odgovoran za Vladu koju je izabrao", rekao je Mićunović.

POVEZANE VESTI

Petak 03.02.2012. 21:11
Надам се да је то последњи.
Petak 03.02.2012. 22:20
Да су урадили 10% онога са оснивачке скупштине шта су прокламовали, били би уписани у историју Србије златним словима. По ових 12 година владавине судећи, они можда имају разлога за славље, али Србија никако. Странка демагога, манипулатора, продавача шарених лажа, шибицара у скупим оделима, огрезла у криминал - г..но умотано у шарени папир са шљокицама.
Petak 03.02.2012. 22:04
Bog te sa 22 godine reko bi covek vec bi trebalo imati neke zrelosti..... A ponasaju se i rade kao rani adolescenti ............... " Uuuuu ..jeeeeeea al se zezamo ,suuperrr je zuraja" "veoma važno da čovek zna da ga njegov glas čini članom zajednice i da je odgovoran za Vladu koju je izabrao" -------- Pa naravno samo vi niste nizasta odgovorni, NAROD je kriv, MENJAJMO NAROD OVAJ NISTA NE VALJA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online