Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 30.01.2012.
04:39
Alo! A

Dačić, Nikolić i ostali srpski zavodnici

Političari su građane Srbije mahom zavodili praznim obećanjima i demagogijama, ali se njihove izabranice nisu dale tako lako osvojiti! Tako je samo najvećim šarmerima poput Ivice Dačića pošlo za rukom da, prema sopstvenom priznanju, svoju lepšu polovinu obori s nogu na prvi pogled, dok su, recimo, Jadranka Šešelj i Danica Drašković dugo tvrdile pazar pre nego što su završile u zagrljaju kumova.

Ivica Dačić i Tomislav Nikolić sa svojim lepšim polovinama
 

Čim je video sadašnju suprugu Sanju, ministar policije je, kaže, znao da će to biti majka njegove dece. Srećom, bilo je obostrano.


- Kad sam je ugledao, odmah mi je zapala za oko. Ma bukvalno, dopala mi se na prvi pogled. Ne znam tačno čime sam je osvojio, ali verovatno sam se dopao i ja njoj čim je odmah pristala da se zabavljamo, a posle nekoliko meseci smo se i venčali. I sada se rado sećam da smo skoro godinu dana braka proveli u njenoj devojačkoj sobi na Miljakovcu. Bili su to stvarno lepi dani - priseća se za “Alo!“ Dačić.


On dodaje da je kao predsednik mladih socijalista često svraćao u centralu stranke na Studentskom trgu, gde je radila tada studentkinja italijanskog Sanja, ćerka socijaliste Dragana Đakovića.


Da osvoji srce supruge Dragice nije se mnogo mučio ni lider SNS-a Tomislav Nikolić. Kada mu je posle tragične pogibije majke i brata umro i otac, Dragica je vratila Nikoliću volju za životom.


- Čak sam razmišljao da se ne ženim, jer sam pomislio da se tragedija neće zaustaviti na meni. Ipak, kada sam ugledao Dragicu na igranci kod prijatelja, dobio sam želju za životom. Ona je tri godine mlađa, odrasli smo zajedno, ali se odselila u nekom trenutku. Ugledah je na igranci, a ona prava devojka, lepa, mlada. Već tada sam znao da je ona žena za čitav život. Čekala me je iz vojske, a zabavljali smo se dan pre toga. Venčali smo se 3. maja 1975, živeli smo u Trebinju jer sam tamo imao posao. Uoči porođaja vratio sam Dragicu u Kragujevac - ispričao je Nikolić.


Muke po Vuku, koji je izabrao Tita pre Dane

Za razliku od njih, lider SPO Vuk Drašković morao je dobro da se pomuči da bi “odvojio“ Danu, tada jednu od najzgodnijih studentkinja Pravnog fakulteta u Beogradu. Još se prepričava kako je na studentskom šalteru startovao rečima: “Koleginice, imate vrlo lepe noge. Šteta je, međutim, što nemate četiri“, na šta je dobio kratko: “Budalo jedna!“


To nije obeshrabrilo mladog Vuka, pa je nastavio sa udvaranjem; upornost se isplatila i pristala je da s njim ode u bioskop. Baš te noći, 1. juna 1968. godine, počele su velike studentske demonstracije, pa je Vuk produžio na proteste, a ona kući.


- Narednih sedam dana smo se retko viđali, a posle Titovog govora i definitivno razišli. Bio je oduševljen njegovim likom i krenuo je u kozaračko kolo. Vukla sam ga i rekla mu da bira, on je izabrao Tita i tada smo se razišli na četiri godine - ispričala je Danica Drašković. Slučaj ih je ponovo spojio za doček nove 1973. godine i simpatije su se obnovile.


- Venčali smo se posle godinu dana, i to u farmerkama - priseća se Dana.

Jadranka: Voja me je osvojio šarmom

I lideru radikala sadašnja supruga Jadranka najpre je udarala čežnju, ali, kako kaže, njegov šarm i harizma nisu mogli dugo da je ostave ravnodušnom.

 

Jadranka i Vojislav Šešelj

- Voja nije čovek koji osvaja na prvi pogled, njega morate da upoznate da biste ga zavoleli. Kad razmišljam o tome čime je mene osvojio, moram da kažem da mi prvo pada na pamet njegov šarm. Tu dozu šarma nisam nikada ni kod koga videla. Kad smo se upoznali, nisam bila iz tog sveta i nisam bila upućena u njegove aktivnosti iako sam znala ko je Vojislav Šešelj. Brzo sam shvatila da se takve osobe retko sreću i vremenom sam pala na njegovu inteligenciju, obrazovanje... - uz uzdah priča Jadranka, dok čeka da joj iz Haga stignu vesti o zdravlju njenog supruga.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.01.2012. 07:03
Ovo vi sad njih reklamirate da dokažete da su i oni ljudi? Ili da iza svakog uspešnog muškarca stoji bar jedna žena? Ja bih volela da upoznam osobu koja će moći da uradi nešto mnogo lepo za Srbiju. A onda i njegovu/njenu bolju polovinu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online