Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 28.01.2012.
09:48
Alo A

"Kobra" čuva Anđelinu u Beogradu?

Glumicu i novopečenu rediteljku Anđelinu Džoli (36), koja bi 23. februara trebalo da dođe u Beograd na premijeru svog antisrpskog filma, čuvaće i telohranitelji iz međunarodne agencije "Kobra“, čiji je prvi čovek Aleksandar Avramov (36) do pre tri godine bio šef obezbeđenja Ljubiše Buhe Čumeta!

Glumica je podigla puno prašine svojim novim filmom "U zemlji krvi i meda"
 

Naime, kako "Alo!“ saznaje, nevenčana supruga Breda Pita strahuje za svoju bezbednost zbog reakcija na način na koji je u svom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda“ prikazala Srbe, pa je odlučila da pojača obezbeđenje.

Pretnje srpskim glumcima nisu prijavljene policiji!

Iako je Bojana Maljević izjavila da su dvojica srpskih glumaca, čija imena nije htela da navede, dobila anonimne preteće poruke zbog angažmana u filmu Anđeline Džoli i da su to prijavila policiji koja se uveliko time bavi, u MUP-u za „Alo!“ kažu da im se do danas nijedan glumac iz Anđelininog ostvarenja nije obratio zbog pretnji niti prijavio nešto slično.

- Anđelinini agenti su tražili veći broj ljudi iz agencije "Kobra", koji bi pripremili sve za njen bezbedan dolazak u Srbiju. Poziv je upućen preko hrvatskih članova te organizacije. Zaštita je tražena jer ta agencija čuva i poznate ličnosti u Holivudu i tamo je na dobrom glasu. Inače, agenti Džolijeve ne žele da ova informacija procuri u javnost kako se ne bi dizala prašina - kaže naš izvor.


Ovu informaciju nam je potvrdio i Beograđanin Aleksandar Avramov (36), koji je svoje sposobnosti pokazao, između ostalog, obezbeđujući i najpoznatijeg zaštićenog svedoka u Srbiji:

- Tačno je da smo dobili poziv jednog od Anđelininih agenata koji je zadužen upravo za bezbednost, a u vezi s njenim dolaskom i dolaskom njenog supruga Breda Pita na premijeru filma „U zemlji krvi i meda“ 23. februara u Beogradu. Traženo nam je mišljenje o trenutnoj atmosferi i mogućoj reakciji naroda u Srbiji nakon emitovanja njenog filma, a najviše ih interesuje stepen ugroženosti. Njenom agentu sam rekao da je Srbija bezbedna zemlja u kojoj policija radi svoj posao bez obzira na to kako nas prikazuju po svetu, da su u nju dolazili i oni koji su nas bombardovali, pa im nije falila dlaka s glave, te neće ni njoj. Kao u naslovu njenog filma - oni su nam prosipali krv, a mi smo ih dočekivali s medom. Toliko mogu da vam kažem, a ostalo ne bih iz profesionalnih razloga - rekao je za "Alo!“ Aleksandar Avramov, kojeg smo zatekli u Kopru.


Od njega smo saznali i da će "Kobra" u ovom poslu sarađivati sa Anđelininim telohraniteljima iz Holivuda, a njen boravak nadziraće i policija. Avramov je takođe istakao da "Kobra" ima čak 500 članova iz 14 zemalja. Među njima je naviše Srba, ali i pripadnika francuske Legije stranaca, a svi telohranitelji su prošli vrhunske specijalne obuke.

Antisrpska ostvarenja

1. "U zemlji krvi i meda" ("In the Land of Blood and Honey") - Prati život muslimanke koja se u ratu zaljubljuje u svog otmičara Srbina
2. "Mirotvorac" ("The Peacemaker") - Srpski diplomata nosi atomsku bombu koju planira da baci na zgradu UN-a
3. "Spasitelj" - ("Savior") Srpski vojnik (Sergej Trifunović) udara i šutira svoju trudnu sestru zbog toga što je silovana u muslimanskom logoru
4. "Diplomatska opsada" ("Diplomatic Siege") - Teroristička organizacija "Srpski oslobodilački front" zauzima američku ambasadu u Bukureštu i preti da će baciti atomsku bombu
5. "Ulovljeni" ("Hunted") - Na početku fima, Srbi pucaju na albanske devojčice koje drže medvediće u rukama
8. "Anđeo osvete" ("The Fourth Angel") - Srbi su članovi srpske terorističke organizacije „15. avgust“, a jedan od njih se zove Kardan Maldić
9. "Lov u Bosni" ("The Haunting Party") - Grupa novinara juri po Bosni haškog begunca

POVEZANE VESTI

Subota 28.01.2012. 09:57
Sada bi se nasi trebali organizovati najzad vise je vreme!Izaci pa je docekati u spaliru sa parolama OVAJ FILM JE LAZ!!! I nositi slike nasih zrtava! Ispljuvati ovu fuksu!
Subota 28.01.2012. 10:08
Bojkotovati film! Najbolje bi bilo da niko ne dodje na premijeru. To bi joj bio najveci dokaz da se sa tim izmisljotinama ne slazemo, ali i da nas ona i njena sra.. ne zanimaju. Na zalost, bice mnogo onih koji bi da se slikaju tog dana...koje ne zanima nista osim naslovnice.
Subota 28.01.2012. 11:13
Анђо, немој џабе бацати паре на неке "телохранитеље" јер у Србији нећеш имати никаквих проблема. Срби су народ без поноса и самопоштовања, па свако ко их убија, трује, вређа и пљује долази у Србију, а Срби му се до бесвести увлаче и шлихтају па ће тако бити и са тобом...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online