Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 19.01.2012.
17:05
Beta A

Dačić: Tražiću razrešenje upravnika biblioteke

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kazao je danas da će tražiti da se razreši upravnik Narodne biblioteke Srbije Sreten Ugričić jer je potpisao peticiju podrške Andreju Nikolaidisu.

"Može on to da podržava iz zatvora a ne i sa mesta direktora (biblioteke)", kazao je Dačić.

Tražiće da se razreši upravnik Narodne biblioteke Srbije Sreten Ugričić jer je potpisao peticiju podrške Andreju Nikolaidisu: Ivica Dačić
 

Pres je u današnjem izdanju preneo je da je Ugričić javno podržao savetnika predsednika Skupštine Crne Gore Andreja Nikolaidisa koji je u svojoj kolumni napisao da bi "aktiviranje eksploziva u banjalučkoj dvorani 'Borik' bio civilizacijski iskorak". Taj list navodi da je Ugričić potpisao saopštenje koje je uputio Forum pisaca a u kome se traži da prestane "hajka koja se sprovodi" protiv Nikolaidisa.

Pretimo mi njima, prete oni nama

Na pitanje da li se oseća bezbedno zbog pretnji koje dobija, Dačić je kazao da svakog dana dobija pretnje i da je to deo koji nosi njegov posao.

 

"Pretimo mi njima, prete oni nama... U svakom slučaju ja nisam ministar turizma, svakog dana dobijam pretnje i to je moj posao", rekao je Dačić.

"Ne mogu da razumem tu političku konotaciju da neko žali to što neko nije ubijen. To je za mene nepojmljivo. Neko ko tako nešto izjavljuje ne treba da bude linčovan ali treba da snosi zakonske posledice", kazao je Dačić.

Upitan o istrazi o postavljanju eksploziva u hali "Borik" uoči obeležavanja 20 godina Republike Srpske, Dačić je naveo da je utvrđeno ko je doneo u halu oružje i ekspoloziv i da se istražuju veze sa pojedincima ili grupama koje imaju veze sa tim.

Božidar Stanišljević je osumnjičen za terorizam pošto je priznao da je uneo naoružanje u banjalučku halu "Borik".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2012. 17:26
A ostali koji su potpisali podrsku onom grkokrvatu...njih ne pominjes...xm..
Četvrtak 19.01.2012. 17:38
Bezobrazluk ovih budzetlija (bibliotekar) nema kraja.Narod ga placa a on se popisava po Srbiji..i ne samo on.To je postalo moderno, IN, u Srbiji gde vlada marionetski rezim.Nek to probaju u bilo kojoj zemlji zapada i ima da zaglave u zatvoru (ako ih ne proguta mrak pre toga) pre nego zavrse intervju.Dug je niz pljuvaca po Srbima i Srbiji koji zive u najantisrpskijem gradu na svetu - beogradu.Taj siptogorac grcic je najpre dao intervju u e-novinama od petra lukovica.Taj antisrpski propagandni bilten pominjasmo ovde vise puta.Pa dokle bre u sred belog vam grada da se osecate da vam je sve dozvoljeno.Sramota za ostalih, milion postenih Beogradjana sto nista ne preduzmu.
Četvrtak 19.01.2012. 19:26
UHAPSI GA, PA TI SI MINISTAR UNUTRASNJIH POSLOVA, NISAM JA...NA ZALOST, JER BI IM....HMMMM !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online