Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 15.01.2012.
14:10
Blic A

Lažno rodoljublje i realna gramzivost generala

Generali Božidar Delić i Momir Stojanović, koji su tužili državu zbog formalnog propusta prilikom penzionisanja i koji traže oko 100.000 evra, ne treba da uzmu taj novac za sebe, saglasni su u oceni penzionisani oficiri, sagovornici beogradski medija.

General Božidar Delić
 

Penzionisani general Ninoslav Krstić ocenjuje da njegove kolege treba novac da daju u humanitarne svrhe, a pukovnik Ljubodrag Stojadinović ističe da se u potezu Delića i Stojanovića na delu vidi lažno rodoljublje i realna gramzivost.

Prilikom penzionisanja Delića i Stojanovića napravljen je propust - nisu obavili razgovor sa nadređenim, već su dobili samo pismeno rešenje o penzionisanju. Tužili su državu, i ne samo što nastoje da dokažu da su nezakonito smenjeni već traže i novac. Delić potražuje plate za poslednjih šest godina, što je oko 72.000 evra, i pored činjenice da uredno prima penziju, a od 2008. i poslaničku platu. Stojanović traži naknadu štete - oko 35.000 evra.

Nedelja 15.01.2012. 15:42
Е кад овако нешто напише МОРАЛНА ГРОМАДА какав је "пуковник" Љубодраг Стојадиновић ту нема места сумњи! "Шампион покорности и понизности" како су га назвале бивше колеге из Политике, писац књиге "Ратко Младић - између мита и Хага", најзаслужнији за отказ дат Љиљани Смајловић из Политике и тд. и тд.... Молим Вас поставите линк ка оригиналном тексту како неко не би помислио да је овај текст изашао из пера неког од новинара "Вести"!
Nedelja 15.01.2012. 14:26
sta sve srbija placa nije iskljuceno da je na delu smisljeni ekonomski sunovrat ,od dominantnih kadrova bivsih jugo drzava. poreski obvrznici srbije ne odlucuju ni o cemu ,vec u nase ime to cine ljudi za koje se ne zna ni kako se stvorise u srbiji. razne podeljene otpremnine od 12 000 evra ,pa cak i 20000e za ljude koji se udomise u drugim drzavnim sluzbama ,ili odose u penziju posle nekoliko meseci govori da je u srbiji neka naopaka ekonomska politika. ekonomska politika srbije u kome se udomise svi titini generali i drugi iz ostalih jugo drzava govori da je na delu jugoslovensko-crnogorska politika i dalje. setite se samo generala iz bosne koji neuspesno obavi misiju povlacenja vojske,
Nedelja 15.01.2012. 16:36
колико год ви били или не у праву, ја да се питам, дао бих вам ону ствар да избијете очи... јесте радили свој посао кад је требало? јесте! јесте ли адекватно награђени - јесте! јесте ли имали могућност да подигнете војску и да спасите Србију кад се видело да тонемо и да нам се зло спрема - јесте! јесте ли то урадили - ЈЕСТЕ КУ.АЦ !!! према томе - уживате у дебелој пензији, примате и посланичку плату, шеткате се из странке у странку и мало вам је.... треба Србија ЈОШ да се музе и да се "патриЈотизам" дебело наплати...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online