Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.12.2011.
17:32
Sponzorisani tekst A

Poklanjamo vredne ručne satove

Vesti-Online i BPM Watches daruju, počev od 14. decembra, osam ručnih satova marki Adidas, Fossil, Diesel i Festina. Sve što treba da uradite je da date duhovit odgovor na postavljeno pitanje.

 

Sledeće pitanje postavljamo, 21. decembra, kada ćemo objaviti i dobitnike prva dva sata. Ove nedelje Vesti-Online i BPM Watches poklanjaju moderne Adidas satove.

Modni asortiman jednog od najpoznatijih sportskih brendova današnjice – Adidasa odlikuje uzbudljiv i ležeran stil. Inspirisan uličnom modom, opušten i u tome neodoljivo poseban, on je za svoje urbane sledbenike mnogo više od mogućnosti da ponesu vrlo kvalitetnu sportsku odeću, opremu ili samo detalj. On je i senzibilitet, koji spaja muziku hip-hop grupe Run- D.M.C, američki mačo auto, virtuoznost fudbalske zvezde Lionela Messija, atmosferu Sohoa, umetnost grafita i pomalo retro dizajn patika Stan Smith sa vizijom da će 2015. ovo ime postati najveći sportski lajfstajl brend na svetskom tržištu! Adidas group je već blizu ispunjenju tog cilja, jer je čuveni nemački sportski proizvođač po svojoj produkciji najveći u Evropi, a drugi na svetu, posle američkog rivala Nike-a.

Ova uspešna priča potekla je iz Bavarske u drugoj deceniji 20.veka od Adolfa Dasslera, koji je u kućnoj radinosti otpočeo da kreira i pravi sportsku obuću. Već 1924.godine mu se priključio brat Rudolf i njihovim zajedničkim snagama nastaje "Fabrika obuće braće Dassler".

Kao jedan od najblistavijih poslovnih poteza ostaće sigurno zapamćena Adolfa ideja da krene za Berlin 1936. kako bi u vreme održavanja Letnjih olimpijskih igara ubedio američkog sprintera Jesse Owensa da trči u njegovim patikama! Tako je atletičarev uspeh – osvajanje četiri zlatne medalje u njima, doprineo dobroj reputaciji Dassler obuće među vrhunskim svetskim sportistima, a iz celog sveta su počele da stižu porudžbine... Iako su doživela munjevit uspon braća su se posle Drugog svetskog rata i nesuglasica razišla, Rudolf je osnovao firmu Ruda, koja je kasnije postala Puma, a Adolf 1949. godine Adidas, za koji se mislilo da njegovo ime ima veze sa akronimom "All day I dream about sport". Ipak, naziv je potekao od Adolfovog nadimka Adi i od Das, što je skraćenica njegovog prezimena. Danas, na vrhuncu svoje slave Adidas, više nego ikad neguje svoj odnos sa vrhunskim sportistima, koji su često i njegova zaštitna lica i najveći ambasadori. Pomenimo samo da je od 2006. ovaj brend zahvaljujući ugovoru postao u narednih jedanaest godina oficijalni sponzor NBA lige i NBDL-a. U svetu tenisa Adidasovi favoriti su poznati igrači kao Murray, Tsonga, Gonzalez, Verdasco, ali i dame belog sporta - Ana Ivanović, Maria Kirilenko, Caroline Wozniacki...Uz košarku i tenis ova kompanija nudi i obuću, odeću i opremu za fudbal, kriket, ragbi, atletiku, gimnastiku, bejzbol, skateborading, golf...ali i aksesoare – torbe, naočare, satove...

Zabavni i nekonvencionalni, ali vrlo atraktivni Adidas ručni merači vremena nisu nalik klasično sportskim satovima, jer su kombinacija aktuelnih modnih trendova, pomalo nonšalantnog stila i neočekivanih i vrlo dopadljivih rešenja.

Nove modele krasi popularni urbani kolorit – uglavnom pretočen u izbor crne i bele, okrugli, ali i neobični novi oblici kučišta, gumene i metalne narukvice, ali i iznenađujući upliv boje –zelene, plave, ciklama, ljubičaste i bordo, ponekad samo u detalju, i diskretni, svetlucavi ukrasi ili prepoznatiljiv Adidas motiv tri paralelne štrafte, koje je početkom 50-ih godina brend kupio od finske kompanije Karhu sports, a i danas je njegov zaštitni znak.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online