Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 06.12.2011.
03:29
B92, Beta A

Vučić: Vlast prebacuje odgovornost na Srbe sa Kosova

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić optužio je večeras vlast u Srbiji da nije učinila dovoljno da Srbija dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i da sada nastoji da krivicu za eventualni neuspeh prebaci na Srbe sa Kosova.

Aleksandar Vučić

On je televiziji B92 rekao da se Srbija u nastojanju da dobije status kandidata za članstvo u EU suočava sa "objektivnim problemima", ali smatra da vladajuća koalicija nije učinila dovoljno u borbi protiv korupcije i na rešavanju problema nezaposlenosti.


"Zašto nismo doneli novi zakon o javnim nabavkama?", upitao je Vučić koji smatra da bi položaj Srbije bio mnogo bolji da je uspela da reši probleme korupcije, kriminala i nezaposlenosti.


Zamenik predsednika SNS je optužio vlast da uskraćuje građanima "elementarne političke slobode".


Kao primer za to je naveo da predsednik SNS Tomislav Nikolić mora da ide kod sudije za prekršaje zbog jednog stranačkog plakata zalepljenog u Šapcu, pošto komunalna policija smatra da je to urađeno na nedozvoljenom mestu.


Vučić je ponovio da SNS želi da Srbija dobije status kandidata za EU, istakavši da je ta stranka učinila sve da ona taj status i dobije.

POVEZANE VESTI

Utorak 06.12.2011. 05:47
Vucicu,vlast ne da nije ucinila dovoljno za prikljucenje lesini EU,nego nije ni smela pod ovakvim okolnostima ni da razmislja o prikljucenju. Svaka stranka koja se i dalje zalaze za clanstvo u propalu EU,kojoj ce predati suverenit i drzavnost,zabranio bih da ucestvuju na sledecim izborima jer su to antisrpska udruzenja. Svaka stranka koja je za prikljucenje Srbije u tu propalu zlocinacku zajednicu,i njene vodje koje Brisel podrzava ne smeju dobiti glas,jer ce dovrsiti Tadicev posao,drzava raskomadana,bankrotirana,a dzepovi izdajica prepuni.
Utorak 06.12.2011. 07:04
Vučiću bilo bi zaista lepo da ti konačno dođeš na vlast i pokradeš ovu bedu što je ostala. Ako se ne sećaš krajnje olako si izdao stranku u koju si se kleo i za koju si živeo pa sumnjam da bi ti bio problem da dokrajčiš ovaj narod. Svi vi političari ste obično đubre koje gleda svoje dupe i ako se u vas budemo nadali bolje sutra nam neće skoro osvanuti.
Utorak 06.12.2011. 08:14
Znači konačno su našli "krivca", a to su Srbi sa severa Kosova.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online