Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 24.11.2011.
13:11
Beta A

SRS: Nikolić je član kriminalnog klana

Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) danas su lidera Srpske napredne stranke (SNS) Tomislava Nikolića optužili da je član organizovanog kriminalnog klana koga je sa Milom Đukanovićem spojio "kralj duvanske mafije".

Lider SNS-a : Tomislav Nikolić
 

U oštroj raspravi u Skupštini Srbije, poslanik SRS Dragan Stevanović kazao je da su Nikolić i Đukanović juče u Podgorici "u svetlu kriminala i korupcije razgovarali o perspektivama Srbije i Crne Gore".

Nikolić je tražio od predsedavajuće Gordane Čomić da opomene Stevanovića jer je, naveo je, izgovorio neistine i ružne stvari i poručio da parlament ne bi trebalo da postane mesto gde nedostojni napadaju dostojne i gde će neko da iskaljuje bes nad boljima od sebe.

"Ne treba mene niko da brani u sali", kazao je Nikolić i poručio Stevanoviću da je "prvo trebalo da obriše nos" pre nego što mu se obratio.

Nikolić je naveo da je juče delegacija SNS imala čast i zadovoljstvo da bude gost tri političke stranke u Crnoj Gori, među kojima je i Demokratska partija socijalista, a da su teme razgovora bili odnosi dve države.

"Ako je to učestvovanje u organizovanom kriminalu mi smo se juče bavili organizovanim kriminalom", kazao je Nikolić.

Posle izjave poslanice SRS Nataše Jovanović koja je pozivajući se na reči lidera radikala i haškog optuženika Vojislava Šešelja, navela da se stidi što je ikada poznavala Tomislava Nikolića,
 

Čomićeva je kazala da Jovanovićeva ne treba da zloupotrebaljva povredu poslovnika za slanje političkih poruka. Posle kraće polemike, nastavljena je rasprava o Predlogu zakona o tržišnom nadzoru.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.11.2011. 18:02
samo glup moze da ne glasa za srs jedini koji se brin za srbiju ,nek kradu ali brinu se za srbiju oni svi drugi kradu + bas ih briga za srbiju i uvlace se zapadu to je isto ko da je moj deda posle drugog svetskog rata prico da treba da volimo nemce .
Četvrtak 24.11.2011. 17:27
što se tiče kriminala i korupcije tu srbiju i crnu goru čeka" svijetla "budučnost i za to se netreba brinuti.
Petak 25.11.2011. 05:23
E Nikoliću, ne postaje se priznati političar preko noći! Čak i zahvaljujući ovoj kolektivnoj hipnozi rad koje ćeš pobediti na izborima, mene nećeš ubediti da nešto vrediš. Imao si verovatno dobrih poteza, ali na kraju krajeva, sve se svodi na bahaćenje. Nimalo impresivno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online