Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 14.11.2011.
16:44
Beta A

SPO: Uskoro odluka o statusu Srećkovića

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Žika Gojković rekao je danas da će se uskoro odlučivati o eventualnom isključenju potpredsednika SPO i ministra vera i dijaspore Srđana Srećkovića iz stranke zbog nesprovođenja politike stranke.

Srđan Srećković

"Ako dođe do smene Srećkovića, ne mogu da kažem tačno kako će se sve to odraziti na Vladu Srbije. U nekoliko meseci, koliko je ostalo Vladi, ne bismo tražili ministarsku poziciju za sebe, jer se o tome nije razgovaralo", kazao je Gojković novinarima u Skupštini Srbije.

Prema njegovim rečima, sudbina Srećkovića biće plod razgovora predsednika SPO Vuka Draškovića i predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića u narednih nekoliko dana. Gojković je istakao da SPO neće učiniti ništa što bi narušilo kontinuitet Vlade i skupštinske većine.

On je naveo da je na jučerašnjoj sednici Predsedništva SPO koja je trajala šest sati svako ko je želeo mogao da raspravlja o zaključcima, među kojima je i onaj da SPO ne podržava gubitničku politiku prema Kosovu.

"Na kraju krajeva oni (zaključci) su prepisani iz programa stranke", kazao je Gojković i naveo da je Srećković već upozoren da je obavezan da se drži stranačke politike, a da je juče na sednici Predsedništva SPO bio protiv zaključaka.

Gojković je naveo da o isključenju Srećkovića iz stranke može da odluči Predsedništvo SPO, a ne isključivo Glavni odbor kako to tvrdi Srećković.

Gojković je naveo da je tačno da Glavni odbor SPO nije raspravljao o koaliciji "Preokret" i saradnji sa Liberalno demokratskom partijom. 

Ponedeljak 14.11.2011. 18:35
вуК је једна папуча која вири испод Данине сукње, он се пита у својој кући колико и ми, иначе класичан манипулант који је милионе гласача жедне преко воде превео и довео најјачу странку у Србији до клуба даниних рођака, црногорских бизнисмена и пропалих књижевника, толико о његовој странци. Срђан је наочит политичар који се бави политиком и он од тога живи, тако да ће се негде већ удомити.
Ponedeljak 14.11.2011. 17:06
Pa valjda stranacke politike treba da se drzi pre svega predsednik stranke, sto u ovom slucaju nije.A Sreckovicu je i bolje da ide sa broda koji tone.
Ponedeljak 14.11.2011. 19:44
E samo fali jos da ovaj ciganin se odvoji i napravi stranku, da se odvaja od poreza za njegove predizborne aktivnosti...Vuce, gasi stranku i olovku u sake...Dokle bre vise...Jovic, Seselj,Velja...ko sve nije osnovao partiju iz SPO-a//
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online