Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 14.11.2011.
10:34
B92 A

Stefanović: Čupamo stvari iz ruku Prištine

Šef beogradskog tima u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović rekao je da se pregovorima pokušava da utiče na odluke Prištine.

"Mi čupamo stvari iz ruku Prištine. Sve im je dato pre nas. Ovo su pregovori o uticaju na njihove odluke, a ne o promeni naše politike", kazao je Stefanović.

On je rekao da se "mora pokušati sve kako bi se dobilo što bolje rešenje za Srbe na Kosovu".

Nikada nećemo priznati Kosovo: Borislav Stefanović

"Nećemo priznati Kosovo nikada... To svi znamo. I šta dalje? Šta će ljude zadržati dole? To je naš interes. I nastavićemo. Ovo je uzimanje onoga što je danas moguće da se sutra ne kajemo", zaključio je on.

Stefanović je dodao da se Srbija neće odreći ni Kosova, ni Srba na Kosovu, ali da mora raditi "ono što je moguće i što obezbeđuje maksimum interesa u najtežim okolnostima do sada", rekao je Stefanović.

Šef beogradskog tima je dodao da su "previše strasti i emocija neprijatelji našeg interesa".

"Nije ovo pitanje bilo čijih ucena, zavrtanja ruke, ultimatuma EU... Ovo je pitanje opstanka naroda na KiM. Ako ne pregovaramo i postižemo sve što možemo, neće ih biti na Kosovu. Ovo su pregovori o stvarima koje Priština drži u svojim rukama. Odlukama UNMIK-a, Saveta bezbednosti UN, propustima raznih vlasti Srbije... Varaju se svi koji misle da je sve ovo zbog EU", istakao je Stefanović.

Ponedeljak 14.11.2011. 10:42
Лажовчино не обмањуј више народ. Ти си ђубре издајничко, и нико ти не верује. Причај ово онима за које радиш. Срби ти ништа не верују.
Ponedeljak 14.11.2011. 10:57
мени никако није јасно шта и кога представља овај лик...ал бар би могао научити да је Косово и Метохија а не косово.....илити бар Космет... Затвор је блага казна за велеиздају..ма како небитан играч био...
Ponedeljak 14.11.2011. 11:31
Ova individua je ili presla granicu genijalnosti (postala ludak) ili je psihicki na vrhuncu moci (preopterecena), sudeci po proslim i sadasnjim malverzacijama. Fale mu jos samo pelene, kafa i cigara u ustima umesto megafona, da kompletira svoju licnost. Takva mu je i vodeca politika. Jos da prizna da je i Musliman sa montenegrinskog podrucja...bilo bi za 10-ku. Genetski "prirodno" stvoreni parazit mutirao u "politicara" srpskih interesa. Na ovo vise ni muve ne slecu osim ako su pelene "sveze".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online