Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 02.11.2011.
14:43
A

Palma ponosan na presudu

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da nikada neće prihvatiti da je gej parada nešto što treba de se održi u Srbiji i da je ponosan na sudsku presudu da je kriv za diskriminaciju LGBT osoba, ukoliko je ona cena da se ne održavaju takvi skupovi.

Nikada neće prihvatiti gej paradu: Dragan Marković Palma
 

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je prostepenu presudu da je on kriv za diskriminaciju LGBT populacije a presudom mu se zabranjuje ponavljanje tog krivičnog dela i nalaže da plati troškove sudskog postupka.

"Ako sam ja stvarno doprineo tome da se ne održi 'parada srama' u Beogradu ponosan sam i na kaznu i na sve ono što je sud doneo kao presudu", kazao je Marković dodajući da kao predsednik jedne političke partije ima pravo da iznese svoj stav.

On je istakao i da niko neće moći da mu zabrani da kaže da je protiv gej brakova i gej parade.

"Mogu da me osuđuje svakoga dana, ali kad god bude Gej alijansa organizovala paradu ja ću da kažem da nisam za nasilje, ali da nisam ni za održavanje takvog skupa", kazao je Marković.

On je naveo i da nikada nije pozivao na nasilje protiv gej populacije i krvoproliće.

"Ako je to cena za neodržavanje gej praade, odnosno parade srama u Beogradu, onda ja prihvatam tu kaznu i ponosan sam zato što je izbegnuto da se dešava ono što se desilo prošle godine, da dođe do povređivanja policajaca i da se ruše objekti", kazao je Marković.

Marković je napomenuo da će proučiti presudu i odlučiti kako će reagovati i da li će možda ulagati žalbu.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.11.2011. 15:01
Е Палма добро си прошао. Да је "наш" суд, судио мени и сличним обични смртницима, ми би по пресуди морали да платимо и казну пар стотина милиона динара или доживотну робију и приде да нас још редом нагузе за пример сви актвисти ЛГБТ секте, а по потреби и да нас јавно бичују.. А ти мораш да платиш само судске трошкове и кобајаги да не причаш гласно против педера. Шта ти је протекција?
Sreda 02.11.2011. 16:29
a ja sam ponosan sto nisam peder!!!
Sreda 02.11.2011. 17:26
Još jedna kreacija žuto-crvene bande,pa zar ne razumete da je ovo smišljeno jer su žuti pukli,urs,ldp,i ostali iz ove nesretne koalicije bez ovih nesretnih dačića i palme neće imati većinu pa žele da im daju na vrednosti ali GOTOVI ste!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online