Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 02.11.2011.
13:09
Smedia, Vestionline A

Gazela gotova tri dana pre roka?

Svih šest traka na mostu Gazela biće pušteno u saobraćaj 12. novembra, tri dana pre najavljenog roka, najavio je direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak.

Svih šest traka na mostu Gazela biće pušteno u saobraćaj u subotu, 12. novembra
 

Ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić i generalni direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak obišli su završne radove na rehabilitaciji mosta Gazela.

Tom prilikom, direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak je najavio da će svih šest traka na mostu Gazela biti pušteno u saobraćaj u subotu, 12. novembra, tri dana pre najavljenog roka. Ministar Mrkonjić i Drobnjak su rekli da neće biti svečanog otvaranja, niti presecanja vrpce.

Posle puštanja mosta u saobraćaj, kako je najavio Drobnjak, biće nastavljeni radovi ispod mosta, koji bi trebalo da budu završeni do februara iduće godine.

"Rekonstrukcijom 'Gazele' praktično smo dobilo novi most", istakao je Drobnjak i dodao da garantuje da će taj most služit najmanje još 60 godina. On je novinarima prilikom obilaska završnih radova na "Gazeli" rekao da je u rekonstrukciju mosta, koja je počela u martu 2010. godine, uloženo više od 50 miliona evra.

Mrkonjić: Nema sukoba između mene i Velje

Milutin Mrkonjić

Na pitanje novinara da prokomentariše izjavu Velje Ilića da su i Gazela i Beška njegovi projekti, Mrkonjić je naglasio da nema sukoba između njih dvojice.

"Velja je čovek koji kao opozicionar ne nalazi pravac čime da se bavi. Ovakvi projekti su u kontinuitetu rađeni jedan, dva ili tri mandata jedne vlade. Nemojte to vezivati za jedan mandat", dodao je on.

Mrkonjić je rekao da je tačno da su ugovori potpisani za vreme te vlade, ali je tačno da ništa nisu uradili. U mandatu ove vlade su završene i Gazela i Beška, rekao je Mrkonjić.

Odlaganje uvođenja fiskalnih kasa u taksije

 

Ministar za infrastrukturu i energetiku Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je da je prihvatio predlog Sindikata taksi vozača i autoprevoznika "Nezavisnost" da se odloži primena uredbe o tome ko mora da ima fiskalnu kasu. Mrkonjić je rekao da je pokrenuo inicijativu da se uredba izmeni i predložio nadležnom ministarvstvu da to uradi brzo.

Prema važećim propisima, taksisti bi od 1. januara 2012. godine trebalo da uvedu fiskalne kase. Prvobitno je bilo predviđeno da se fiskalne kase za taksiste uvedu 2009. godine, ali je to više puta odlagano.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.11.2011. 13:25
То се зове ефикасност, на време баш пред изборе, а био је то мукотрпан посао, коштао нас времена, пара и живаца. Благо нама са вама, мислим да сте довољно урадили за нас, да бисте могли да се повучете и спасите нас.
Sreda 02.11.2011. 13:23
E jadna nam nasa Gazela kad je cekala godinu dana da se sredi I to bas nekako pred izbore …Evropo vidis li ti ovo ili ti I komandujes kako da se radi…Definitivno nam trebaju neke promene !!!
Sreda 02.11.2011. 14:04
znači tri dana manje će da kradu , velikodušno nema šta
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online