Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 10.10.2011.
23:13
Kurir A

Palmino provodadžisanje spojilo 24 para

Ljubiša (38) iz Jagodine i Sandra (35) iz Niša, zavoleli se na "Večeri ljubavi" koju je u Jagodini organizovao Dragan Marković Palma. Verili su se u Grčkoj, na putovanju koje je ova opština platila, a preksinoć su to i proslavili. Ljubiša i Sandra su samo jedan od parova koje je Palma spojio.

Ovako je bilo na "Večeri ljubavi"

Ljubavna akcija gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme urodila je plodom, jer su na letovanju u Grčkoj ugovorena čak četiri braka, pala je jedna prosidba, a više od 20 njih se, narodski rečeno, smuvalo! U grčko letovalište Litohoro, u hotel sa pet zvezdica "Dion palas", krajem septembra je otputovalo 127 jagodinskih neženja od 38 godina i 100 neudatih devojaka od 30 do 45 godina iz 46 gradova Srbije.

Jedan od parova, Ljubiša Maksimović (38) iz sela Majur kod Jagodine i Sandra Vojinović (35) iz Niša, kako je rekao Palma, preksinoć se i verio. "Osim njih, još tri para će se uskoro venčati, a još petnaestak njih je na probi", nasmejao se Palma.

Gradonačelnik Jagodine je pojasnio da su trenutno "u fazi boljeg upoznavanja".


"Pa da vide šta ko voli da jede, da pije, kakve su im navike... Naše je obećanje da ćemo napraviti zajedničku svadbu za najmanje 10 parova u restoranu 'Tigar', gde su imali i 'Večeru ljubavi'. Biće k'o '48 sati svadba', sve mi plaćamo. A moći će i celu familiju da dovedu na svadbu, o našem trošku", razdragano priča Palma, srećan što je njegova akcija u borbi protiv bele kuge dala rezultate.

Novopečeni verenici Sandra i Ljubiša, ne skrivaju radost, ali ni zahvalnost gradonačelniku. "Da ne beše Palme, ne bih moju Sandru ni upoznao! Hvala mu od srca", zahvaljuje se Ljubiša i dodaje: "Još na 'Večeri ljubavi' sam je spazio i odmah mi se svidela. Vidim da i ona mene gleda, pozovem je na ples... I tu pade poljubac. Pa još jedan", priseća se Ljubiša. Usledilo je letovanje u Grčkoj.


"Jedne večeri sam u Paraliji kupio mnogo lep prsten i pred svima kleknuo i zaprosio je", kaže Ljubiša. Sandra dodaje da je presrećna što je otišla na Palminu "Večeru ljubavi".

Palma, budi nam kum!


Sanja Vojvodić (41) iz Lazarevca i Vladan Milićević (39) iz sela Rakitovo kod Jagodine, posle Palmine "Večere ljubavi", gde su se zaljubili na prvi pogled, odlučili su da žive zajedno.
"Vladan je došao kod mene u Lazarevac da me zaprosi, tu smo pravili veridbu", kaže Sanja. I ona ima samo reči hvale za gradonačelnika Jagodine. "Volela bih da nam Palma bude kum, on nas je spojio", kaže ona.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.10.2011. 23:26
red je da udomi svoju kumicu za nekog Al Kaponea,sve devojcice ce slediti njen primer i eto nataliteta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online