Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 10.10.2011.
17:14
RTS A

"Ne postoji snimak sa Jarinja"

"Snimak incidenta na prelazu Jarinje ne postoji", rekao je ministar odbrane Dragan Šutanovac naglasivši da su "priču o navodnom snimku događaja plasirali pojedini mediji".

Šutanovac: Incident na Jarinju još nerazjašnjen

Ministar odbrane Dragan Šutanovac rekao je da snimak incidenta na administrativnom prelazu Jarinje od 27. septembra ne postoji i da su "priču o navodnom snimku događaja plasirali pojedini mediji", što je "dezavuisanje javnosti".

"Takav snimak ne postoji. Prezentacija od strane službi na Odboru za bezbednost, gde sam kao jedini ministar u Vladi prisustvovao celoj sednici, zbirna je prezentacija svih službi i agencija koje funkcionišu u Srbiji i nije bila prezentacija Vojske, naprotiv", precizirao je Šutanovac.

Prema njegovim rečima, "smisao državne tajne", kako su označeni izveštaji izneti na sednici Odbora, "upravo je u tome da se u javnosti ne pojavi nešto što bi moglo biti problematično s aspekta bezbednosti".

"Insistiram da se to poštuje, jer ne postoji nijedna zemlja na svetu koja svoje tajne stavlja transparentno na uvid građanima", rekao je ministar odbrane.

Šutanovac je rekao da situacija na Jarinju nije do kraja razjašnjena, ali da su novinski napisi dovodili do "emotivnog naboja i raspaljivanja vatre". Prema njegovim rečima, treba imati u vidu da južno od reke Ibar živi veliki broj ljudi, koji se "ne mogu dovoditi u situaciju koja je za njih problem".

Ponedeljak 10.10.2011. 17:29
nato placenikn,slugeranja,moron
Ponedeljak 10.10.2011. 17:48
Znamo da si zavrsio razbijanje armije i kao sto mnogi kazu "svodjenje na rang lovackog drustva", istini za volju ova fotografija to i dokazuje, samo kerovi fale. A to sto ti nama pricas, mi znamo odavno, nego nisi smeo da se javis ranije dok ti gazde iz Brisela nisu dale zeleno svetlo.
Ponedeljak 10.10.2011. 19:51
srbija je jedina zemlja na svetu koja dozvoljava kadrovima odvojenih drzava da sire neistinu o nasem narodu,odaju drzavne tajne ,raduju se nesreci srbije,izigravaju nekakve proroke, mesije unoseci haos dezinformacijama a sede u poklonjenim kucama , stanovima /kupljeni parama poreskih obveznika/. oni su nekakvi funkciJoneri postavljeni od ne zna se koga i ne zna se kako,dobijaju prostor u novinama svakodnevno iritirajuci srpsku javnost. zasto se takvim osobama ne uskrati gostoprimstvo u srbiji, pa nek idu u svoje drzave ,ako smeju i tamo? dokle ce srbi iz srbije da cute? zasto je bilo potrebno izblatiti ocajni narod sa severa kosova, koji se bori za slobodu,za opstanak bar severnog dela u sr
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online