Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 08.10.2011.
16:28
Beta A

SPO: Politički i verski ekstremizam zajedno

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović izjavio je danas da su politički i verski ekstremizam našli zajednički jezik i da je najbolji dokaz za to sastanak predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i muftije Muamera Zukorlića.

Srbija izgleda duhovno zapada u ćorsokak: Aleksandar Jugović
 

Sastanak Nikolića i Zukorlića je održan pre dva dana u Novom Pazaru.

"Koliko je principijelna njihova saradnja najbolje govori to što Zukorlić vidi saveznika u onima koji su se protivili hapšenju Radovana Karadžića i Ratka Mladića, u onima koji su nudili sigurnu kuću za Mladića", kaže Jugović.

On je dodao da je to najbolji pokazatelj koliko je Srbija duhovno zapala u ćorsokak ako se kao ljudi koji bi trebalo da rešavaju probleme u Srbiji predstavljaju oni koji su probleme svojim delovanjem uvek proizvodili.

POVEZANE VESTI

Subota 08.10.2011. 16:40
А ви из СПО-а нисте екстремисти са Вуковом изјавом, ко подигне турски барјак остаће и без руке и без барјака? По мени је сто пута нормалнији Тома и његов дијалог са Зукорлићем него такви ваши екстремни ставови из СПО-а, а ви неког оптужујете за екстрем, срамота!
Subota 08.10.2011. 18:46
Види се колико је ''врело'' под ногама власти,када из политичког нафталина извлаче оне које је и бог заборавио.Странка која је максимално искористила своје тренутке када су држали дизгине власти у Београду,пословни простори који су дељени по породичној линији,места у управним одборима свих градских предузећа,па затиме место у УО НИС-а за госпођу,па наплата разноразних одштета од Државе Србије - себи дозвољава да прича о некаквој врсти измишљеног екстремизма? А да се подсетимо: Ко је својим књигама будио и распиривао мржњу,крајем '80-тих? Ко је претио да ће сећи руке по Санџаку,које подигну зелени барјак? .....
Subota 08.10.2011. 16:42
Treba razgovarati uvek otvoremo o problemima. Da su demokrate to radile ne bismo danas imali ovako loš međunarodni položaj niti bi imali nova potencijalna žarišta sukoba u Srbiji. DS želi da ocrni Nikolića i SNS kod naroda. Za to mu služi Vuk Drašković. DS želi da stvori sliku o Srbima na Kosovu da su to kriminalci i šverceri koji izazivaju sukobe. To će im biti alibi da zatvore oči kada Hašim Tači i kompanija krenu silom na srpski narod. Za to im služi Vuk Drašković koji je postao glasnogovornik DS-a.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online