Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 04.10.2011.
08:51 >> 12:38h
Srna A

"Redžepi bolje da nađe ubicu, umesto što preti"

Šef srpskog pregovaračkog tima Borislav Stefanović rekao je da bi kosovskom ministru policije Bajramu Redžepiju bilo bolje da pronađe ubicu kosovskog Srbina u Orahovcu, nego da zvecka oružjem.

Šef pregovaračkog tima: Borislav Stefanović
 

Stefanović je za beogradske medije rekao da bi Redžepiju bilo bolje da pronađe ubicu, nego da preti specijalnim jedinicama Rosu na severu Kosova. On je osudio ubistvo Aleksandra Putnika i ranjavanje njegovog sina Dobrice.

Stefanović je zbog nepoverenja u kosovske policijske snage zatražio od Euleks policije da istraži to ubistvo koje je uznemirilo Srbe u pokrajini.

U albanskom selu Zrze kod Orahovca 2. oktobra ubijen je Aleksandar Putnik (51), a teško ranjen njegov sin Dobrica (23). Oni su napadnuti hicima u leđa iz pištolja i lovačke puške.

U Orahovcu i Velikoj Hoči živi oko 1 000 Srba. U poslednjih 12 godina ubijeno je 68 osoba, a Aleksandar Putnik je 69. posleratna žrtva.

Redžepi je najavio da će kosovska Vlada primeniti rigorozne mere 1. novembra, kada stupa na snagu dogovor Beograda i Prištine o uspostavljanju slobode kretanja, "kojim su obostrano prihvaćena putna i lična dokumenta"

Policija ispituje moguće svedoke ubistva Srbina

Istražioci Regionalne policije u Prizrenu koji rade na rešavanju ubistva Aleksandra Putnika i ranjavanja njegovog sina Dobrice nastavljaju da ispituju moguće
svedoke, rekli su danas predstavnici policije u Prizrenu.

Portparol Regionalne policije Veselj Gaši je za agenciju Beta rekao da se nastavlja intenzivna istraga.

"Ekipe istražilaca ispituju moguće svedoke ubistva, međutim, zbog istrage ne možemo dati bilo kakve informacije dokle se stiglo, jer bi time mogli da ometamo istragu", kazao je Gaši.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.10.2011. 09:25
Istina je da je Vlada Srbije prihvatila rezoluciju EU od 19 januara da će rasformirati svoje paralelne organe i ROSU je spremna da pomogne da se formiraju organi države Kosovo. Zvanično je Srbija već prihvatila carinu, carinski pečat i dokumenta na razgovorima istog ovog Stefanovića u Briselu 02 septembra. Da nisu Srbi izašli na barikade baš ZBOG TOGA, ne bi ni bilo mrtvih i ranjenih. Njihova krv i smrt ide na dušu Tadiću i "politici iz kabineta predsednika" koji su morali još u januarau da kažu NE toj sramnoj rezoluciji. Sada će Kuper u petak da im j*be milu majku što se zajebavaju sa onim narodom dole. Žalosna majka Srbima na Kosmetu kada ih okupator brani od postupaka pro - Srpske vlade.
Utorak 04.10.2011. 10:09
"Redžepi bolje da nađe ubicu, umesto što preti" ... Да се надовежем: ,, Али ако одбије (као што то чини по свом обичају), онда да му буде постављен жесток ултиматум'' ! Е тако се то ради, притиском ! Говно једно ! Само СВИ ВИ из врха наставите са својим 'боговским' изјавама, ароганцијом, док се доле пуца на ГОЛОРУК НАРОД и док се спрема ЕГЗОДУС ! ФУЈ !
Utorak 04.10.2011. 09:32
borko kad te slusham osecam se gorko....samo prazne priche....impotentno i neuverljivo...nishta vi ne radite za Srbe ni tamo ni ovde....samo za vashe rachune i dzepove....necete josh dugo ovako....garantujem....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online