Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 21.09.2011.
17:34
Vestionline A

Vučić: Vlada i dalje nema plan za Kosmet

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas da Vlada Srbije nama nikakav plan za rešenje krize na severu Kosova i dodao da to potvrđuju i različite izjave državnih zvaničnika od kojih samo može da "zaboli glava".

"Režim nema plan za rešavanje krize na Kosovu i jedino što čekaju je da se slomi miran otpor građana, da prođe neko vreme i kažu 'čica miča gotova priča'", izjavio je Vučić na konferenciji za novinare.

Vlast nema rešenje: Aleksandar Vučić

SNS pita režim šta im je plan, kakvi su im rokovi, šta Srbija želi da postigne na Kosovu, šta ćemo ponuditi narodu u Pokrajini, šta očekujemo od međunarodne zajednice, naveo je on.

"To niko ne zna, ako slušate pregovarače, (Borislava) Stefanovića, (ministra Gorana) Bogdanovića i druge, samo glava može da vas zaboli od različitih izjava. Niko živ ne može da ustanovi šta je naša politika", kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, "Milivoje Mihajlović - zadužen za sve vlade", navodi da Rezolucija 12 44 predviđa jedinstven carinski režim ali ne kaže da pre toga piše u okviru teritorijalnog integriteta SRJ.

Vučić je kritikovao sve koji navode da opozicija organizuje barikade.

"Divim se narodu na požrtvovanosti i otporu koji pružaju jednako i onima koji bi ih proterali sa ognjišta i režimu u Beogradu koji se u tu igru uključio", poručio je on.

Vučić je upitao i da li vlada misli da je dovoljno uhapsiti sitne i više činovnike a ne one koji su donosili odluke o ogromnim sumama novca.

"Nisu u pitanju jedan ili dva ministra već najbogatiji, a to danas nisu Mišković i Beko, več tajkuni iz Demokratske stanke a njih niko neće ni da pipne ni pita kako su se obogatili", kazao je on.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.09.2011. 01:44
Imaju oni plan za svoje dzepove koji su poprilicno puni a sve ostalo ih ne intresuje,za cetiri godine su razorili zemlju
Sreda 21.09.2011. 17:35
A ti kao imas Ma-mune jedan, MRS!
Četvrtak 22.09.2011. 01:56
Vlada je pokazala koliko je sposobna da uradi bilo sta sto ce biti od koristi ovoj drzavi i njenom narodu. Sto se Kosova i Metohije tice, tu je jasno da su odavno digli ruke, trenutno su zauzeti silnim hapsenjima nebi li prikupili koji bod u predizbornoj kampanji. Unistili su ovu zemlju svojom prljavom politikom. Izgleda da su sposobni samo pare da nam otimaju!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online