Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 14.07.2011.
22:48
Beta A

Džudžević: Država mi izbušila gume

Poslanik Bošnjačke liste za evropski Sandžak u Skupštini Srbije Esad Džudžević izjavio je da više nije član vladajuće koalicije i da neće glasati za zakone koje predloži Vlada Srbije.

Ljut na državu: Esad Džudžević

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je juče bio šokiran napadom na njegov automobil koji je, kako je naveo, naručen od najviših državnih vlasti zbog stava da je Bošnjacima u poslednje dve i po godine onemogućeno ostvarivanje Ustavom garantovanih prava.

Napad je politička opomena i naručile su ga najviše državne vlasti, rekao je Džudžević i dodao da napad smatra pretnjom i opomenom.

Džudžević je kazao da će dolaziti na sednice i koristiti sva prava poslanika, ali da neće učcestvovati u radu odbora i glasanju, već će pažnju posvetiti radu sa građanima.

Prema njegovim rečima, odluka da ne bude više član vladajuće koalicije je njegov lični stav, a da će tokom vikenda biti održana sednica predsedništva Bošnjačke liste.

Džudžević je kazao da je od policije dobio izveštaj sa uviđaja, u kome se navodi da su gume izbušene na profesionalan način.

"Procena policije a i moja procena je da to nisu uradili huligani nego da je to bio planski organizovan napad na automobil", kazao je Džudžević i dodao da će njegov rad u parlamentu biti zamrznut sve dok se ne otkrije koje je isekao gume na automobilu i dok ne počnu da se ostvaruju garantovana prava Bošnjaka u Srbiji.

On je podsetio da je 10 godina poslanik i da se u Beogradu, do juče, osećao kao u svojoj državi.

POVEZANE VESTI

Petak 15.07.2011. 00:07
Smrdelo je ali se i obistinilo. Hvala redakciji na detaljnom i brzom novinarskom radu. Za politicku "patku" sa profesionalnim i planskim busenjem guma bi trebao on da se tuzi za klevetu Republike Srbije. Naslov za novi kratkometrazni crtani film: "Kako ispasti glup u roku od 5 Minuta", glavna uloga Pinokio (glas: Esad Džudževic). Pa zbog nosa bi ti i sam Pinokio zavideo, samo sto kameru nije probusio. U oci se gleda kad se daje izjava a ne u patos. U patos gledaju samo lazovi. On poslanik, ljut na drzavu, njegova procena...Jeste li tako i brojeve u Srebrenici...procenjivali? Popis gradjana je za tebe politicka smrt, junace i ovako si vec politicki les.
Subota 16.07.2011. 22:21
Мислиш омладина ДС - а ? Па оће то, то су ти френдови.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online