Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 12.07.2011.
18:39
Vestionline A

Palma: Političari da plaćaju svoj roming

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma pozvao je političare Srbije koji su na odmoru van zemlje da roming ne plaćaju budžetskim sredstvima.

Solidarišite se sa onima koji nemaju: Dragan Marković Palma

On ih je pozvao da roming plaćaju iz sopstvenog džepa, apelujući da se tih sredstava odreknu u korist siromašne dece.


Govoreći na svečanosti gradske slave Svetih postola Petra i Pavla u Gradskoj većnici, Marković je poručio političarima koji su birani ili postavljeni na neku funkciju da se za vreme letovanja odriču rominga koji je u proseku do 50.000 dinara.


On je dodao da u Jagodini ne postoje funkcioneri koji koriste roming, a da ga plaćaju iz budžeta, a ako ga neko i koristi, mora da ga plati od svoje plate.

"Hajde da se solidarišemo sa onima koji nemaju, ovo je 21. vek i mi koji se bavimo politikom ne smemo da dozvolimo da se ijedna porodica brine da li će njihova deca imati šta da jedu, da li će imati para da plate struju...", kazao je Marković.

"O tome moramo voditi računa mi koji se bavimo politikom i koji smo obećavali građanima da ćemo nešto uraditi za njih", zaključio je Marković.

POVEZANE VESTI

Utorak 12.07.2011. 18:51
Poštedit nas vaših sitnih marketinga, svi imte po ne zna se koliko vila, automobila, privatne biznise, familiju užu i širu ste natovarili na leđa države, izdvajate 30% iz budžeta za održavanje vaših nebuloznih i po narod štetniha partija i to sve na leđima ovog naroda kojeg pljačkate bez milosti, kao da vam je malo što vas Soroš plaća i što ste pokrali evropske fondove.. TERAJTE SE U P.MATERINU SVI DO JEDNOG I S VLASTI I IZ OPOZICIJE...- Može vam se kad smo mi ludi.. treba uzeti motke pa da vas najurimo, ŠTETOČINE!!!! Ne gledam Tv jer je nemoguće izbeći vaša ogavan lica, te zadrigle njuške, te podbratke i okenbešene stomake.. Bagro!!!
Utorak 12.07.2011. 19:30
Palma voljno si,sirotinja ima prednost.Pusti ta lupetanja seljacka,kad ti zivot bude bedan javi se.
Utorak 12.07.2011. 21:46
Nije nešto dobro u koaliciji čim su počeli pilićarski fazoni ko je uzeo batak a ko i karabatak sa roštilja. Šta ima veze roming za vreme godišnjeg odmora kada samo Jeremićev roming košta kao Svetog Petra kajgana. A vozika se 12 meseci godišnje, od Vanuatu, Kiribati i Tuvalu do evo ga sada Meksika. Palmina priča može da prođe kod onoga što timari žirafu i majmune, ali kod ostalog sveta teško.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online