Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Sreda 22.06.2011.
16:43
Vestionline A

"Državni vrh najkorumpiraniji"

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je rekonstruisana Vlada Srbije ista ona koja vlada Srbijom tri godine i produžetak je vladavine istih ljudi koji su pokazali kako se uništava srpska ekonomija.

Zamenik šefa Srpske napredne stranke: Aleksandar Vučić

Vučić je na konferenciji za novinare ocenio da je "Vlada Srbije pokazala da je najneuspešnija" u regionu i da Srbija ima najvišu inflaciju, najvišu stopu nezaposlenosti, najniže plate u regionu "i tuče se za prvo mesto po indeksu korpucije".

On je rekao da je nivo poljoprivredne proizvodnje na nivou "iz vremena Balkanskih ratova", obrađenih poljoprivrednih površina na nivou 1946. godine.On je dodao da podaci koje iznosi vlast i pokušaj da se proceduralnim i formalnim stvarima "zamažu oči" građanima Srbije govori o tome da su se uplašili "jer znaju da će morati da odgovaraju za sve ono što je učinjeno loše protiv interesa naroda".

Prema njegovim rečima vlast treba da se pomiri sa činjenicom da je smenjiva, da demokratiju u Srbiji niko više ne može da zaustavi i da će se građani odlučiti za promene te da bi "bilo veoma važno i dobro za zemlju da sve protekne mirno u skladu sa demokratskim standardima".

Vučić je naveo da je glavni problem u Srbiji korupcija "koja je skopčana sa državnim strukturama" i najavio da će se sutra održati panel diskusija na kojoj će SNS predstvaiti svoju platformu za borbu protiv korpucije i kriminala a na kojoj će učestvovati i međunarodni stručnjaci koji se bave tom temom.

On je kazao da je najvažnije u borbi protiv korpucije politička volja i poručio da "bez političke volje nema napretka u borbi protiv korupcije".

"Danas te političke volje nema zato što su najkorumpiraniji najviši državni funkcioneri", ocenio je Vučić.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.06.2011. 17:00
Drzavni vrh je izmislio korupciju to im je najveća zasluga! Ova vlada je najgora u istoriji Srbije, sve su uništili,poharali, ni kamen na kamenu neće posle njih da ostane. Doprineli su najnizim platama u regionu, doneli su novih 400.000 nezaposlenih, po rečima Evropske Komisije čak se 1 milijarda evra gubi u privatnim dzepovima svake godine, eto koliko je korumpirana vlast!
Sreda 22.06.2011. 17:02
Ova vlada je imala toliko pehova, neuspeha i afera da ne znam kako nije sramota te ministre da ulaze u zgradu u Nemanjinoj... Gori su od svake prirodne katastrofe.
Sreda 22.06.2011. 17:27
Риба смрди од главе, тако да је и ова власт и те како упозната са корупцијом и њеном распрострањеношћу а и они учествују у њој. Али сајт од 25 хиљада евра?! Ма нема корупције.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online