Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 30.05.2011.
00:47
Vestionline A

Nikolić: I SNS bi uhapsila Mladića

Hapšenje Ratka Mladića bila je obaveza Srbije koja bi bila ispoštovana i da je Srpska napredna stranka na vlasti, ali bez pravljenja "pozorišta", izjavio je lider naprednjaka Tomislav Nikolić.

Tomislav Nikolić: Hapšenje Mladiće je obaveza Srbije
 

"Ispunili bismo obavezu jasno preciziranu i domaćim zakonodavstvom i to sam više puta ponovio. Smeta mi način na koji je to urađeno, jer ako je za Srbiju bilo dobro da Mladić bude uhapšen to se moralo dogoditi odmah po saznanju njegovog boravišta, a ne tempirati momenat", rekao je Nikolić gostujući u emisiji B92 "Utisak nedelje".

Predsednik SNS ponovio je da svi koji su se u Srbiji trudili da dokažu da je Mladić ratni zločinac "nisu uspeli u tome".

"Mladić nije čovek od čije je predaje bilo šta zavisilo u Srbiji čiji su zvaničnici, uveren sam, dugo znali gde se nalazi. Obaveza prema Haškom tribunalu je postojala, trebalo ju je izvršiti, ali bez 'pompe' i 'slavlja'. I da, mislim da je moguće da vlasti u Srbiji znaju i gde je Goran Hadžić", tvrdi Nikolić.

Lider naprednjaka osvrnuo se i na, uz sporadične incidente, održan protestni skup Srpske radikalne stranke, ocenivši ga nepotrebnim jer, kakoj rekao, ne može ništa promeniti u slučaju Mladić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.05.2011. 02:48
STA BI? ODKADA SI SE VRATIO IZ ONE PRIVATNE BOLNICE GDE SU TI MANAKIRALI NOKTE SVE SI PAMETNIJI I PAMETNIJI. KAKO VIDIM TO GLADOVANJE I NEUZIMANJE VODE TE JE VEOMA PODMLADILO I SADA MOZES DA PRICAS GLUPOSTI DO BESVESTI. SADA JE VREME DA SJASES SA NASE GRBACE. BICEMO TI ZA TO VEOMA ZAHVALNI VERUJ MI. DA NISI ISTI KAO ONA OSTALA BAGRA TI BI DRUGACIJE TAMBURAO ALI OVAKO SI DOKAZAO DA SE NIMALO NE RAZLIKUJES OD OSTALE MARVE PA SI ZATO NAPUSTIO SRS GDE SU CESTITI LJUDI KOJI ZNAJU DA CENE SVOJE.
Ponedeljak 30.05.2011. 06:24
Nova Pjesma o Izdaji generala Krajisnica Zare i Goci ,mozete gledati na you tube RATKO MLADIC Care Lazo, je l‘ ti suza pala Izdadoše Ratka generala Sveti kneže, šta veliš na ovo Da l‘ se opet ponavlja Kosovo Moj Srbine, niđe nećeš stići Glavnu riječ vode Brankovici Ustaj, Gavro, pucaj iza ugla Ne možemo živjeti od rugla Kada Hagu avion poleti Molimo te, naš Lazare sveti, Spasi Ratka i avion spali Ne bi l‘ malo obraz sačuvali Moj Srbine, nigde nećeš stići Glavnu riječ vode Brankovici Ustaj, Gavro, pucaj iza ugla Ne možemo živjeti od rugla Plače nebo, plakaće još više Sve što vrijedi Srbi izgubiše Ko je Srbin, neka se ne smije Ko nas kleo, dangubio nije!
Ponedeljak 30.05.2011. 10:12
Toliko si bedan ,pokvaren ko mucak.neverni Tomo,da komentara nisi vredan.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online