Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 25.05.2011.
13:55
Beta A

"Nismo raspravljali o podeli Kosmeta"

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da vlada nije raspravljala o podeli Kosova i Metohije.

Mirko Cvetković
 

Cvetković nije želeo da komentariše izjavu zamenika premijera Ivice Dačića da bi teritorijalno razgraničenje Srba i Albanaca bilo dobro rešenje za Kosovo i Metohiju, rekavši da ne može da komentariše izjave političara na temu o kojoj se nije raspravljalo na sednici vlade.

"Ne mogu da dajem komentar na izjave političara koje se odnose na pitanje o kome vlada nije razgovarala", naglasio je Cvetković u izjavi novinarima.

Cvetković je na graničnom prelazu Horgoš, povodom Dana carinske službe Srbije,

pustio u rad najsavremenije mobilne skenere za pregled robe.


Tender za Telekom nije bio neustavan

 

Premijer Srbije Mirko Cvetković danas je odbacio ocene da je postupak prodaje Telekoma Srbije koji je vodila vlada bio protivustavan i pozvao one koji su "hrabri kritičari da pokrenu postupak pred Ustavnim sudom".

 

Cvetković je prilikom posete graničnom prelazu Horgoš rekao da su mišljenja da je pokušaj prodaje bio protivustavan individualna.

 

Dodao je da nijedna služba vlade nije utvrdila da je nešto bilo protivustavno u tom pokušaju prodaje, jer je Srbija prodavala akcije, a nije bilo reči o prodaji fizičkih delova kompanije.

 

Za vreme trajanja tendera za prodaju Telekoma neki eksperti, kao i Savet za borbu protiv korupcije, ukazivali su da je prodaja protivustavna jer se prodaje telekomunikaciona infrastruktura.

 

"Te primedbe ne stoje", istakao je Cvetković koji je na Horgošu prisustvovao obeležavanju Dana carinske službe Srbije.

Sreda 25.05.2011. 16:35
laze, matori magarac.
Sreda 25.05.2011. 14:41
Raspravljaće možda o tome da je zemlja ravna ploča koja stoji na četiri slona, pa kada jedan slon prdne pomeri se ploča pa bude zemljotres, a posle i cunami. O Kosmetu neće raspravljati, jer je Ustav Srbije jasan, nedvosmislen i nepromenjen otkada su ga svi oni zajedno izglasali u Skupštini.
Sreda 25.05.2011. 15:58
Kaze da o podeli Kosmeta nisu raspravljali! To bi prevedeno izgledalo ovako: "Nismo raspravljali o oruzanoj pljacki banke u kojoj bi ucestvovali vladini ministri sa oruzjem u ruci i bez zastitne maske. Posto bi tako mogli biti otkriveni, jer je ustavom zabranjeno, predlozio sam na sednici vlade da mi tu stvar i dalje guramo na crno. Pustacemo i dalje ove probne baloncice, pravicemo se budalama i smarati budale(narod). Onda, kada gazde narede da se odluka sprovede, uletecemo sa ptrcanom pricom kako smo sacuvali nacionalni obraz i interes drzave time sto smo sacuvali desetinu Kosmeta."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online