Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 17.04.2011.
14:49
Vestionline, B92 A

SRS: Nikolić štrajkuje zbog marketinga

Nekadašnji stranački kolega Tomislava Nikolića, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Dragan Todorović ocenio je da cilj štrajka marketing. Ovo je posledni čin u političkom životu Tomislava Nikolića", rekao je Todorović.

On kaže da je siguran da su Nikolićevi potezi "već viđeni u seriji koju građani rado gledaju" i da će se završiti kao u seriji.

Dragan Todorović: Da je Nikoliću stalo do Srbije, ne bi napustio SRS
 


 

"Da mu je Srbija bila na prvom mestu on nikada ne bi napustio SRS i omogućio da se Srbija dovede u ovo stanje u kome je sada", rekao je Todorović.

Ilić: Spremni za nove aktivnosti podrške Nikoliću

Lider Nove Srbije Velimir Ilić najavio je da će opozicione partije okupljene oko naprednjaka od utorka organizovati "niz novih aktivnosti" kojima će podržati štrajk Tomislava Nikolića i zahtev za raspisivanje izbora.

Ilić je rekao da su pojedini članovi gradskih odbora SNS i njenih koalicionih partnera kolektivno započeli štrajk glađu, ali bi - kako je kazao - ipak bilo bolje da što više odbora ostane mobilno zbog predstojećih aktivnosti u znak podrške Nikoliću.

Kalanović: Nerazumna odluka

 

Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalnović ocenila je da nije razumna odluka predsednika SNS-a Tomislava Nikolića da stupi u štrajk glađu i žeđu.

 

"Takva vrsta pritiska ne odgovara ozbiljnim ljudima, a mislim da je Nikolić ozbiljan čovek", rekla je Kalanovićeva.

 

Ona je rekla da ne razume zašto se Nikolić odlučio na jedan takav korak, ali da svako odlučuje sam o svojim postupcima.

"Ako bi sada svi ušli u štrajk glađu onda bi sve zamrlo, a aktuelna vlast bi se poigravala i bilo bi je briga za tamo neke koji štrajku glađu. Zato moramo biti spremni za aktivnosti koje će biti organizovane u gradovima, za stalna zasedanja i angažovanja čiji cilj držanje javnosti u atmosferi podrške Nikoliću", kazao je Ilić.

Komentraišući mogućnost da se i sam pridruži Nikoliću u štrajku glađu i žeđu, Ilić je rekao da je razmišljao o tome, ali da mu je lekar koji mu je operisao mozak kazao da bi to bilo pogubno - ne toliko zbog izbegavanja hrane koliko zbog neuzimanja tečnosti.

"Toma se još uvek dobro drži i mi smo svi tu uz njega. Ima mnogo ljudi koji bi došli, pa se smenjujemo da ne bi bilo velike gužve", kazao je predsednik NS.

"Imaćemo niz aktivnosti kojima ćemo davati podršku Tomislavu Nikoliću i njegovoj borbi da na miran, gandijevski način, natera režim na prevremene izbore, što je Srbiju u ovom momentu neophodno", dodao je Ilić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.04.2011. 15:36
Stiroporska revolucija,strajk gladju,imitiranje opozicije sve je to farsa od strane SNS.Pred pocetak mitingovanja Toma Lopata i Vucic su bili u Brisel na sastanku sa cinovnicima za prosirenje EU,pa otuda svi mitinzi su proevropskog karaktera. Mesto savetnika SNS ima americki diplomata V. Montogmeri.Zasto Toma i SNS nisu protestovali za onu sramnu rezoluciju o Kosovu,cije ime skoro ne izgovaraju.Poziva Tomo najbogatije Srbe da ulazu u Srbiju i obecava da ga ne zanima poreklo novca!!!????.Razni,tajkuni,mesetari,kriminalci koji opljackase Srbiju,sada bi je spasavali,a kako zna se!.Ovo sto je izjavio je za verovali ili ne.Srbi nemaju za koga da glasaju,na nasu zalost.
Nedelja 17.04.2011. 15:45
Pošteni Velja je zato i napravio bazen u kući da bi mu mozak imao dovoljno vode, sve po savetu lekara koji mu je prčkao po toj sivoj masi u lobanji.. Štetočina jedna i lopovčina, polako se zateže mreža oko njegovih "kraduckanja". Sve ih Tadić preko BIA drži u šah mat poziciji, gore nego nekada Broz svoje glodare sa UDB. Laju, ali ništa ne preduzimaju jer može lako da im se desi da padnu kao lake žrtve " nemilosrdne borbe protiv korupcije". Gde ti je sada bagerista Džo i oni silni jurišnici, pročitan si Velimire, idi kod ovaca.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online