Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 16.04.2011.
00:06
Beta A

Tadić: Nema koalicije sa naprednjacima

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić rekao je u Kraljevu da ne postoji dogovor o formiranju koalicije njegove partije i Srpske napredne stranke (SNS).

Boris Tadić
 

"Postoje naznake u javnosti da se priprema neka velika koalicija, ali nema govora o tome. Mogućnost formiranja velike koalicije između Srpske napredne stranke i Demokratske stranke ne postoji jer su one stranke različitih programa i orijentacije", rekao je Tadić novinarima.


Prema njegovim rečima, za Srbiju je najvažnije da što pre dobije status kandidata za EU.


"Srbija je zemlja u kojoj investitori trenutno nerado plasiraju sredstva. Očekujemo da dobijanjem statusa kandidata, čiji je preduslov sprovođenje akcionog plana dogovorenog sa (evropskim komesarom za proširenje) Štefanom Fileom, nastane bolje stanje u Srbiji i da dobijemo nove investicije", rekao je Tadić.


Dodao je da izbore treba održati nakon što Srbija dobije status kandidata za EU.


"Moramo da idemo korak po korak, ali da idemo sigurno napred, jer to je u skladu sa evropskim tendencijama", rekao je Tadić.

POVEZANE VESTI

Subota 16.04.2011. 09:33
dedinjski diktator je poceo da daje sulude izjave. sta li ce tek u predizbornim obracanjima gradjanima srbije da ponudi. narod zeli da ih vidi u zabeli a on gradjane srbije i dalje hoce da unistava. posle izbora sledi nova zatvaranja preduzeca i unistavanje srpskih nacionalnih interesa. pocev od telekoma...dok se ne razbije dedinjski klan, srbiji svanuti nece. dosta nam je dece komunista...
Subota 16.04.2011. 05:44
"Mogućnost formiranja velike koalicije između Srpske napredne stranke i Demokratske stranke ne postoji jer su one stranke različitih programa i orijentacije" Издаја и подаништво су вам главне одреднице у раду ДС-а и СНС-а, значи исти програмски циљеви. Пусти ти оно што сте написали у програмима.
Subota 16.04.2011. 09:30
Mogućnost formiranja velike koalicije između Srpske napredne stranke i Demokratske stranke ne postoji jer su one stranke različitih programa i orijentacije", rekao je Tadić novinarima. ---------------------------------- Чек мало, када вам је затребало да останете на гузовачи, напрасно сте установили да су ДС и СПС странке истих програма и орјентација... И овај пут ће бити исто. Коалиција са било ким, само нека нас још мало... Правили би коалицију са Образом и Дверима ако затреба
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online