Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 11.04.2011.
11:47
Danas A

''Zapad želi da Nikolić dođe na vlast''

Zapad, ali i zemlje regiona priželjkuju dolazak lidera SNS Tomislava Nikolića na vlast, jer su ubeđeni da će on biti "mnogo mekši za saradnju" i da će uraditi sve ono što predsednik Srbije Boris Tadić možda ne bi, izjavio je u intervjuu listu "Danas" potpredsednik SRS Dragan Todorović.

On tvrdi da nema suštinske razlike između Tadića i Nikolića, jer, kako je kazao, "i jedan i drugi su tu da ispunjavaju naloge iz Brisela i Vašingtona".

"Nama je cilj da u koaliciju uđu Tadić i Nikolić kako bi se pokazala sva širina prevare. Između njih odavno postoji komunikacija, ali kada smo mi to shvatili, nažalost, vrag je odneo šalu", dodao je Todorović.

Nikolić ispunjava naloge iz Brisela i Vašingtona: Dragan Todorović

On je odbacio spekulacije da su se SRS i DS dogovorile o mogućoj sarađi u republičkom parlamentu.

"Nama sada nije cilj ulazak u vlast i te spekulacije su potpuno bespredmetne", rekao je Todorović.

Komentarišući istraživanja javnog mnjenja, po ko kojima radikali trenutno imaju podršku nešto više od sedam odsto građana, Todorović je rekao da im sada nije važan rejting već to da im se vraćaju članovi koji su shvatili obmanu.

Todorović očekuje da će Haški tribunal 4. maja doneti odluku o oslobađanju lidera SRS Vojislava Šešelja, za šta, po njegovim rečima, postoje svi uslovi. Potpredsednik SRS je uveren da će lider radilkala vratiti stranku na pozicije koje je imala.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.04.2011. 12:14
sad pa i ovaj zajebava...
Ponedeljak 11.04.2011. 12:19
Ovaj mladjani na slici,je nova pokretacka snaga za preporod Srbije,blago si ti nama.
Ponedeljak 11.04.2011. 18:21
Valjda je svima jasno da buduću koaliciju čine oni koji su po volji Brisela. Ne misli valjda neko da će Toma ili Tadić da kažu u Briselu, eto došli na vlast Koštunica i Šešelj jer mi nismo mogli da se dogovorimo. Lepo kaže Todorović da oni jedva čekaju da se ta koalicija desi, i onda je stvar jasna. Dotle će Šešelj malo da proluftira stranku, preuzme podatke od ljudi iz BIA i ostalih izvora, pa onda samo polako. Dotle će mu i stvari ići na ruku po onom sistemu koji su žuti imali za Miloševića - što gore, to bolje. Tako da se Srbi nadaju oslobođenju oko 2013, to je negde 100 godina od Balkanskih ratova za oslobođenje. I pamet u glavu, nikada više Jugoslavija, samo Srbija.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online