Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 26.03.2011.
18:56
Smedia A

SNS: Izbori su jedino rešenje

Srpska napredna stranka, sa koalicionim partnerima, održala je danas u Zrenjaninu centralni miting za Vojvodinu, pod nazivom „Izbori se za promene“. Izbori su jedino rešenje za bolji život građana Srbije, poručeno je sa mitinga te stranke.

Za nove izbore: Tomislav Nikolić
 


Predsednik SNS Tomislav Nikolić poručio je pred nekoliko hiljada ljudi koji su došli iz različitih delova Srbije da je vreme da građani žive kao normalan svet rekavši da svetska ekonomska kriza postoji samo u Srbiji.

"Svuda narod normalno živi, svuda normalno radi, svuda narod ima sredstava da živi, da diže, hrani i školuje svoju decu, da leči svoje ljude. Samo mi u Srbiji imamo svetsku ekonomsku krizu pa zbog nje mora vlast da krade, da otima i da laže, i zato postoji promena koja se zove Promena za Srbiju", rekao je Nikolić.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić rekao je da vlast svakodnevno vodi kampanju protiv srpske opozije, jer, kako je rekao, ućutkuje istinu.


Vučić je istakao da će na mitingu SNS 16. aprila u Beogradu ta stranka izložiti program i platformu te stranke, kao i da neće odlaziti dok im se ne kaže da će se izbori održati pre kraja novembra.

"Ne tražimo vam da se sklanjate sa vlasti, samo dajte izbore, narod će da vas skloni sa vlasti, ništa više nećemo", rekao je Vučić navodeći da su nove investicije, novi zakoni, bolji ambijent za strane investitore i bolji položaj poljoprivrednika ono na čemu će ta stranka raditi.

Bivši gradonačelnik Zrenjanina i predsednik Gradskog odbora SNS Goran Knežević rekao je da u tom gradu nema investicija, novih zapošljavanja, da se njive ne obrađuju, a da radnici koji su do juče radili u fabrikama, prose po ulicama Zrenjanina.

"Postoje dva puta kako da rešimo ovaj problem, jedan je da pustimo da sve ide svojim tokom i nastavi propadanje, a drugi put je ovo što danas vidimo, to smo mi da kažemo dosta je bilo", kazao je Knežević.

Na mitingu u Zrenajninu govorili su i član predsedništva SNS Jorgovanka Tabaković, kao i lideri koaliconih opozicionih stranaka Velimir Ilić, Milanka Karić i Aleksandar Vulin.

POVEZANE VESTI

Subota 26.03.2011. 19:09
toma lopata radi li radi. ne gubi vreme. ne zajebava se. a neko hrce li hrce i zeva kao svraka na jugovinu. na kraju ce ga uhapsiti zbog kradje cumura iz kolubare. zato bolje da cutimo. niko drugi nece da digne srbiju na noge. zato smo zasluzili tomu grobara. tako nam i treba. neka nas zakopa. samo napred. lopataj srbijom, niko te vise ne zaustavi.
Subota 26.03.2011. 20:25
Dobar je Knežević. Sada prodaje pesmu Lepe Lukić " Od izvora dva putića vode na dve strane". Kao da mi ne znamo drugu strofu "ne znam kojim pre bi stigla do tebe jarane". Uzmite jarana Tadića za počasnog člana stranke i "borite se" za Srbiju u EU na jednom a za Kosmet na drugom koloseku. Gomila šarlatana, lezilebovića, krivokletnika i izdajnika svih partija, pokušava da mulja.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online