Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 20.03.2011.
13:34
Alo A

Oralni seks za 2.000 dinara

I pored toga što se usluge prostitutki u novije vreme sve više nude u malim oglasima i na internetu, "najstariji zanat“ opstaje još uvek i na ulicama, uglavnom na prilazima centru Beograda.

Uglavnom maloletnice pružaju usluge
 

Na Obrenovačkom i Smederevskom putu i na autoputu prema Novom Sadu, usluge "trotoarki“, neretko maloletnica, mogu se dobiti za 1.000 do 2.500 dinara, a po izgledu "prodavačica ljubavi“ može se zaključiti da pre izlaska na štraftu većina njih uzima narkotike.


Stalne policijske racije učinile su da se "prodavačice ljubavi“ sa ozloglašenog Plavog mosta i parka u blizini beogradske železničke stanice povuku dublje u ilegalu. U kasnim večernjim satima naišli smo na mlade devojke koje nude svoje telo na Smederevskom putu, u blizini jednog dobro posećenog kafića. Simpatična crnka u farmericama i na pragu punoletstva, ali sa pogledom koji luta u prazninu kroz njene potencijalne mušterije, očigledno pod dejstvom opijata, izdiktirala nam je katalog usluga koje nudi.
 

Devojčica se prodaje za 1.000 dinara!

 

Pančevo je još od devedesetih, od dolaska devojaka iz istočnih zemalja, bilo obećana zemlja za prostitutke i njihove klijente.

 

Ozloglašena mesta uglavnom su bili Mali raj, nedaleko od ovog banatskog gradića, i veliki parking ispred hotela "Tamiš“. Na starom pančevačkom putu, nedaleko od ulaska u grad, na mračnom parkingu zatekli smo devojčicu koja nam je rekla da ima 16 godina, a po izgledu bi joj dali nekih 13 ili 14.


- Pušim za 1.000 dinara, i to je sve. Seks ne radim - rekla nam je pošto je bojažljivo prišla automobilu, stresajući se od zime u tankoj jaknici.

- Pušenje sa kondomom 1.000, bez kondoma sa svršavanjem u usta 2.000, i seks isto tako. Moram da vam kažem da je usluga ful. To "ful“ vam znači da mnogo dobro pušim - predstavila je ona svoju ponudu. Usluga se, kako kaže, obavlja u mušterijinom automobilu, a prodavačice ljubavi ipak izbegavaju rizik da ulaze u auto, ako je u njima više od dvojice potencijalnih mušterija, pa začas promene priču tvrdeći da samo stopiraju do grada ili do susednih prigradskih naselja.

Na drumu u blizini Makiša zatekli smo ženu koja ima tridesetak godina u zimskoj jakni i s torbicom preko ramena. Onaj ko ne zna gde se nalaze omiljena mesta za ordiniranje prostitutki ničim nije mogao da nasluti da se bavi prostitucijom, pošto je izgledala kao neko ko možda čeka autobus, a ne kao "noćna dama“. Ona nam je oralni seks nudila za 1.500, a klasični, naravno u automobilu mušterije, za 2.500 dinara.


- Kažem vam da nemam makroa, radim sama. Ovde obično ima još devojaka, ali još je loše vreme, pojaviće se za neki dan - ispričala nam je ona, dodajući da će tada i cena sigurno biti manja. Na naše pitanje koliko ima mušterija za jednu noć, odgovorila je da posla ima, a potom sumnjičavo pitala zbog čega nas to zanima.


- Što pitate, da niste policajci ili televizija - sumnjičavo je rekla pre nego što izgubila u mraku.
 

Na autoputu kod "Zmaja“ u petak uveče nije bilo nijedne prodavačice ljubavi, ali smo na novosadskom zatekli devojku koja nam je rekla da ima 26 godina i da se zove Eli. Predstavili smo se kao mušterije da bi dobili što više informacija.

Sestre u paketu

 

Na samom ulasku u centar Pančeva, u blizini hotela "Tamiš“, naišli smo na još jednu devojku.


-Imam 22 godine i skoro svake večeri sam ovde. Večeras samo radim pušenje sa kondomom za 1.500 dinara. Seks trenutno ne radim, znate ženski problemi. Tu je i moja sestra, ona trenutno "radi“, pa će mi se pridružiti. Posle možete da dođete - ispričala je ona. Kako nam je rekla, posla uvek ima, a mušterije su, prema pravilu, ozbiljni i porodični ljudi.


- Cene su 1.500 i 2.000. Ne, ne mogu da vam popustim na cenu, ja ne odlučujem o tome. Možda bi nešto mogli da se dogovorimo, ali momci su tu negde u blizini, tako da ne smem, nema šanse. Dole niz put ima još žena, neke od njih rade i jeftinije, ali one tek kasnije izađu, rano je još - ispričala nam je Eli, čije su oči, baš kao i kod devojke na Smederevcu, bile staklaste. Za pola sata, koliko smo mogli da je posmatramo, prišlo joj je nekoliko automobila, ali ni u jedan nije ušla pošto se očigledno nije radilo o ozbiljnim i platežnim mušterijama.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.03.2011. 14:29
Blagi užas,tihe jeze.Znam za sva ta mesta,i za ona sa jačim džepom.Sve je to tuga i čemer.Više od 50% današnjih studentkinja se jebe za pare,klinke na splavu navataš(tako sam čuo)za par pića,ako vide da imaš pravu kintu,obećaš silikone,možeš da dobiješ tretman kao aga(reči jednog trulog bogataša iz mog kraja,njegova poslednja žena ima 20 godina,a on prešao u šestu deceniju života),ne znam dal mi je bila veća muka od njega,ili poređenja njegovog sa agom.I sad mi neki demokrata kenja kako je to ono pravo.Zato mladi abortiraju,zato niko nema želju za decom.
Nedelja 20.03.2011. 15:05
Sodoma i Gomora.Ovo drustvo je postalo smece za jednokratnu upotrebu.
Ponedeljak 21.03.2011. 12:23
Najlkse je osuditi !!! Ima tu svasta !!! Potrcao sam da osudim ove zanatlijke, ali te zene su samo vrh ledenog brega . Neke su naterane , neke su svojevoljno , nekima je to jedini izlaz ... ima tu raznih stvari !!! Da je kod nas sve potaman , bilo bi za svaku osudu , a ovako ???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online