Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 10.03.2011.
15:51
Beta A

"Razgovor s Prištinom ponizio Srbe"

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da je vlast u Srbiji "na najgori mogući način ponizila Srbiju time što je, po nalogu Brisela i Vašingtona, prihvatila da započne dijalog sa predstavnicima lažne države Kosovo".

Vojislav Koštunica

"Posebno je nedostojno što ovu predaju Kosova u ime Srbije obavlja državni činovnik, dok su oni koji su po Ustavu zaduženi da vode zemlju i brane ustavni poredak navodno zauzeti prečim poslovima", istakao je Koštunica u izjavi za javnost.

On je poručio da se "vara svako ko misli da se može zaboraviti ovakvo ponižavanje i nanošenje neizmerne štete sopstvenoj zemlji".

"Nagrada koju Srbija treba da dobije od Brisela i Vašingtona za uspešan dijalog sa samozvanom državom Kosovo, jeste davanje kandidature za EU", naveo je Koštunica i dodao da, do sada, nijedna država nije svojom teritorijom plaćala ulaznicu za EU, samo je sadašnja vlast u Srbiji na to pristala.

"Očigledno je i da vlast ima podršku Srpske napredne stranke za politiku da sve treba žrtvovati kako bi se makar i primakli EU. Samoponižavanje nikada nijednoj državi nije donelo dobro, i takva je politika sasvim izvesno pogubna za državne i ekonomske interese Srbije i budućnost njenih građana", ocenio je Koštunica.

Četvrtak 10.03.2011. 16:05
E moj Kostunice ovo nije " ponizenje " ovo je " samoubistvo " same Srbije i srpskog naroda !!! I ne pricaj puno , nego preduzimaj nesto ako Boga znas !!!
Četvrtak 10.03.2011. 16:23
Imas pravo Vojislave PONIZILI Srbiju i Srpski narod ,pogazili dostojanstvo Srpskog naroda PREGOVORIMA (sa kim) sa Ubicama,Kriminalcima ,Silovateljima,Narko dilerima jednom recju MAFIJASIMA sa Kosmeta.Jedino DVA Vojislava (SESELJ i KOSTUNICA)mogu da vrate PONOS I DOSTOJANSTVO Srbiji.
Četvrtak 10.03.2011. 17:00
E,moj Doktore,ova vlada je ponizila ne jednom nego 1001-put Srbiju i ovaj srpski narod,a ovim cinom su nam pljunuli u lice,ali najveca tuga je ta sto su svim onim SLAVNIM SRBIMA,SVETIM OCIMA ,SVIM ONIM MUCENICIMA KOJI SU KIDNAPOVANI I KASAPLJENI,sve je to ova izdajnicka vlada pljunula i pogazila,ja neznam kako ce se sve ovo zavrsiti i da li cemo se mi uspeti da se spasemo od ovog zla,pa tako apelujemo na SVE SRPSKE PATRIOTE DA SPASAVAJU SRPSKI NAROD I DRZAVU,DOK NEBUDE KASNO!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online