Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 09.03.2011.
03:13 >> 10:45h
Jutarnji list A

Tadićev mercedes od 620.000 evra!

Početkom aprila prošle godine najjači automobil u regiji kupio je predsednik Srbije Boris Tadić. Posebno naručen "mercedes“ plaćen je 620.000 evra, piše zagrebački "Jutarnji list”.

Tadićev mercedes skuplji od automobila britanskog premijera
 

"Mercedes S", piše "Jutarnji", mnogo je skuplji od "jaguara" britanskog premijera Dejvida Kamerona, koji se našao na udaru javnosti, jer je kupio dva istovetna automobila, a da nije navršio ni godinu dana na premijerskoj funkciji.


Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader godinama se vozio u BMW-ovoj seriji 7, koji je koštao oko 567.000 evra. Aktuelni predsednik Hrvatske Ivo Josipović odlučio se za auto slabije serije 5, a premijerka Jadranka Kosor takođe se vozi u blindiranom BMW-u serije 7.
 

List piše da je uz telohranitelje, ključna karika u očuvanju bezbednosti svakog državnika upravo dobar automobil i dodaje da nimalo ne čudi što čelnici evropskih zemalja, a i Hrvatske, za prevoz koriste isključivo najsofisticiranije i najsigurnije limuzine visoke klase.
 

Pogodnost je u tome što kupci tih automobila imaju izbor višestruke zaštite, koja varira od otpornosti na malokalibarske metke i na razna druga manje rizična oružja, do zaštite u slučaju napada velikokalibarskim zrnima, granatama ili raketnim bacačima, otrovnim plinom...

POVEZANE VESTI

Sreda 09.03.2011. 03:50
Овај ауто, без обзира што толико кошта, не пружа заштиту на сиду. Проврено!
Sreda 09.03.2011. 09:46
Koliko neko mora da bude iskompleksiran, pa da misli da ce mu upravo ovakav auto sacuvati zivot?! Samo totalna budala i prodana dusa mogu da povjeruju da im je zivot siguran, ukoliko se voze iskljucivo u blindiranom automobilu! Dali u istom i zive, rade, srecu ljude, odrzavaju sjednice itd.? Nasi stari, kraljevi i carevi, su se vozili u kocijama, ili su pak jahali na konjima, a ovima danas nije dovoljan cak ni normalan auto! Zar su njihovi zivoti toliko vrijedniji od zivota naroda, od cijih usta se uzelo, da bi ti automobili bili placeni??? I takve ce smrt stici, prije ili kasnije... A u tom casu im ni blindirani automobili nece puno pomoci...
Sreda 09.03.2011. 10:40
Da ona Milostina iz Čačka nije pokupila onoliku artiju od kada je ostala bez posla, lepo su mogli da plate mercedes u kompenzaciji. Zadnja vožnja je obično u oklopnom transporteru kao Čaušesku i potpuno je besplatna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online