Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 27.01.2011.
16:37
Vestionline A

"Razgovori Beograd-Priština tek posle istrage“

Funkcioner Alijanse novo Kosovo Ibrahim Makoli pozvao je kosmetske zvaničnike da ne prihvate početak pregovora sa Beogradom dok pravosuđe ne odgovori na sve optužbe iz izveštaja Dika Martija, pošto je taj dokument uz rezoluciju usvojen u Savetu Evrope.

Prvo istraga pa onda pregovori Beograda i Prištine

"Ta rezolucija je politički dokument, otežava i čini nemogućim održavanje razgovora Kosmet- Srbija i onemogućava angažovanje na pomirenju na uzburkanom Balkanu", rekao je Makoli a prenose prištinski mediji.


Makoli je rekao da ANK želi da Evropska komisija formira međunarodnu komisiju koja bi iztražila sve zločine počinjene na Kosmetu.


"Nemamo nikakvih razloga da se bojimo te istrage, naprotiv, vrlo smo zainteresovani da istina o Kosmetu bude dostupna međunarodnom javnom mnjenju", rekao je Makoli.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.01.2011. 16:50
Samo da Francuzi i ostali parlamenti donesu odluku o ukidanju ekonomske pomoci mafiji na Kosmetu dok se istraga ne okonca, pa da vidimo onda koliko ce trajati istraga i postupak. Ima da se pokolju izmedju sebe ko zuti mravi, nisu tamo svi u jednoj vezi. Sta cekaju, nama su onomad uveli sankcije da za svoje pare ne mozemo da kupujemo, a ne da nam daju. Sve u cilju isterivanja pravde. Ajde sada neka pokazu demokratski kapacitet.
Četvrtak 27.01.2011. 16:54
"Nemamo nikakvih razloga da se bojimo te istrage, naprotiv, vrlo smo zainteresovani da istina o Kosmetu bude dostupna međunarodnom javnom mnjenju", rekao je Makoli. I ovaj jadnik hrabri sami sebe, a ne zna da šta mu se sprema posle ove rezolucija, šta se uopšte sprema Albancima. Uzburkana je cela Evropa, u Americi se osudjuju šiptari zbog nasilništba i dilovanje narkotika. Evropski zatvori su puni šiptara. Samo mislim da će problem sa šiptarima pre shvatiti Evropa nego što će naša DEMON kratska vlast. Jer koliko vidim ni naši mediji ni DEMON krate, nisu se nešto mnogo uzbudili zbog ovih dogadjaja.
Petak 28.01.2011. 03:34
Francetic se taman nameracio da se vidi sa starim prijateljem Tacijem,,SPC cuti,a one nevladine organizacije nigde ih nema da objasne da to nije istina,nego su srbi sami sebi vadili organe i prodavali ih za dobre pare pa se jos obogatise.O tome da li ce biti pregovora sa onima koji okupirase KiM ,treba da odluci sam srpski narod, a to znaci nikad da se stvarno pita.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online