Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 19.01.2011.
16:48 >> 22:38h
Beta A

"Vlast će izazvati nerede na mitingu SNS"

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vlast pokušati da izazove nerede na mitingu koji će SNS organizovati 5. februara u Beogradu.

Aleksandar Vučić traži da miting prođe mirno

On je na konferenciji za novinare pozvao građane da na tom skupu na miran i dostojanstven način iskažu svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom u državi.

"Mi nećemo i ne želimo tuniski, petooktobarski, niti bilo kakav sličan scenrario, povređivanje, nemire... Nezadovoljstvo možemo da iskažemo našim glasovima i našim brojem i promenimo vlast na taj način", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je zatražio od vlasti i da odgovori na pitanja i zahteve koje SNS postavlja već duže vreme "ozbiljnije nego što je odgovorio premijer Mirko Cvetković".

"Očekujemo da saznamo ko je pljačkao izbornu volju u Boru, ko je ubica Ranka Panića, kakvi su dalji planovi sa Telekomom, kada i na koji način možemo da razgovaramo o vanrednim izborima u Srbiji i promeni medijske scene", kazao je Vučić.

SNS, kazao je Vučić, osuđuje "nesposobnost vlasti" koja je rezultirala poskupljenjem ulja, mleka, goriva i najavom poskupljenja struje početkom marta.

Član Predsedništva stranke Zorana Mihajlović-Milanović kazala je na konferenciji da se SNS zalaže da se udeo akcize u ceni derivata smanji jer je najviši u regionu. Ona je izjavila da je liberalizacija koju je sprovelo Ministarstvo energetike novim Zakonom o akcizama "lažna", jer, kako je navela, građanima Srbije nije donela očekivane rezultate, pre svega, "efikasnije i ekološki bolje" derivate.

POVEZANE VESTI

Sreda 19.01.2011. 22:49
Najbolje da se odmah razidjete, vidite da Kostunica nece sa onima kojima je EU donela rezoluciju o suverenitetu drzave Kosovo. Kako cete narodu objasniti saradnju sa EU, danasnju rezoluciju i Kosmet. Vala dosao vam je kraj muljatori jedni i krivokletnici.
Četvrtak 20.01.2011. 08:47
Добро јутро Срби моји збораши. Ја немогу присуствовати том окупу,из више разлога.. Ја нисам за ову странку,и ко ту странку води НЕинтересира ме.. ЈА имам своју идеологију,а ви многи знате јасам се представио на почетку косам? штасам? и за кога сам? -Ријетко је сада наћи поштена човека зато се не осврћем на појединце,,, Пример ови са слике горе јесу ли издали у оно што се клели ?ЈЕСУ. Или Преседник Србије рецимо,јели се куно даће чувати и бранити устав Србије?ЈЕСТЕ. Зато ја немогу да будем уз ове не стабилне и немогу их подржати.. Ја поздрављам само храбре грађане,моје бивше и будуће другове...Орлове,Тигрове,Шкорпионе,Лавове и многе друге моје Кућне љубимце,,,ти моји кућни љубимци ме још нису
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online