Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 08.01.2011.
14:33
Vestionline A

Koha ditore: Đelić prekršio pravila Kosmeta

Prištinski list “Koha ditore” kritikovao je danas izjavu potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić na obeležavanju Božića u Prizrenu gde je govorio o “borbi” Srbije za Kosovo i Metohiju i poručio da Beograd ne odustaje od Kosmeta.

Božidar Đelić juče u Prizrenu

Navodeći da je Đeliću data dozvola centralnih vlasti u Prištini da poseti Kosovo i Metohiju povodom Božića, list dodaje da je Đelić iskoristio posetu Prizrenu i posle liturgije u sabornoj crkvi Svetog Đorđa, dao izjavu političkog karatektera, istakavši da će “Srbija nastaviti beskompromisnu borbu za svoju teritoriju”.

"Ovo nije dan za politiku, ali jedna stvar je sigurna, naša borba za Kosovo će biti nastavljena. Mi želimo da budemo deo Evrope, ali Evropa treba da poštuje naš identitet, legitimna prava našeg naroda svuda, a posebno na Kosovu", prenosi “Koha” reči potpredsednika Vlade Srbije.

List prenosi da su u Vladi Kosova odlučili da "ćute" povodom stavova Đelića. Kontaktirali su odlazećeg ministra unutrašnjih poslova Bajrama Redžepija koji je rekao da nije čuo za izjave potpredsednika Vlade Srbije.

"Nisam čuo ove izjave. Đeliću je dozvolu dao (potopredsednik kosovske vlade Hajredin) Kući, pa vidite sa njim”, bio je jedini komentar Redžepija.

Hajredin Kući se nije odazivao na pozive novinara “Kohe ditore”, kao ni portparol vlade Memlji Krasnići.

POVEZANE VESTI

Subota 08.01.2011. 14:43
Ово је договор и шема слуђивања народа од стране злочиначких режима из београда и Приштине.
Subota 08.01.2011. 15:16
Да није у договору, не би ни био на Космету. Топ тема су Тачи и његови злочини, а он "папагајише" њихове офуцане фразе.
Subota 08.01.2011. 22:52
Ne volim kad se nasi gloze izmedju sebe ali dobro vam je reko RS krajina Istina je istina. Dok smo neki pustali krv iz matice se sve glasnije culo ko vas... i taj kamenjar itd mi smo pod sankcijama zbog vas, kad je usraska vojska njih 300.000 krenula prema nas 25.000 gde je bila silna matica da nam pomogne ? Jes doso Db Srbije noc pre napada pokupio sve kode (tablice) orkana i lepo nam reko kap " momci bezveze da ginete ovo je sve prodano" A sad ispada kao da se stvarno cela Srbija borila a ostavili ste nas na suvom da bi se matici skinule sankcije. I sta smo posle opet svi dobili.. kasetne bombe,osiromasen uranijum i tomahawke. Koliko ljudi je izaslo u jedan obican protest zbog kosova?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online